Δείτε πως αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 95 κιλά!


Η Κρίσι Τόμας ζύγιζε 163 και, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, η απώλεια κιλών ήταν πραγματικά μία δύσκολη υπόθεση για εκείνην.

 «Δεν μπορούσα να περπατήσω χωρίς να έχω αφόρητους πόνους. Και τους είχα επειδή ήμουν παχύσαρκη. Είχα μόλις βγει από μια τοξική σχέση στην οποία είχα δεχθεί απειλές για τη ζωή μου. Και τρελάθηκα» θυμάται.


Παράλληλα, τονίζει σε post της ότι το να χάσει κάποιος κιλά δεν είναι παρά μια απόλυτα προσωπική επιλογή και δεν μπορεί κανένας να την επιβάλλει.


Ένα χρόνο μετά την απόφασή της, είχε καταφέρει να ρίξει σχεδόν στο μισό τα κιλά της, ζυγίζοντας σχεδόν 86 κιλά. Μετά την ενθάρρυνση από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον και μετά από συνολικά σχεδόν δύο χρόνια έφτασε να ζυγίζει 68 κιλά.

Πώς κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά, η Κρίσι έχει μία μόνο απάντηση: Κάψτε θερμίδες και παρακολουθείτε τι τρώτε. Οι τρόπος είναι απλός: «Επιλέγεις ένα πιο υγιεινό lifestyle» βάζοντας μέσα στην καθημερινότητά σου λίγη άσκηση και πιο υγιεινό φαγητό.Πηγή: athensvoice.gr