Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

'Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ για 58χρονο συνεργάτη γνωστών τραγουδιστών


Εντύπωση έχει προκαλέσει σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, η σύλληψη ενός 58χρονου συνεργάτη γνωστών τραγουδιστών για κλοπή τσάντας από ΙΧ στην περιοχή της

 Ομόνοιας αλλά και κατοχή ποσότητας κοκαΐνης και μίας ζυγαριάς –που κουβαλούσε μαζί του - για ζύγιση ναρκωτικών ουσιών!

Ο 58χρονος που είναι βοηθός επί σειρά ετών γνωστών καλλιτεχνών και συνεργάζεται με μεγάλα νυκτερινά κέντρα, φέρεται να συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης όταν επιχείρησε να κλέψει, μαζί με έναν «τσιλιαδόρο», μέσα από ΙΧ που είχε παρκάρει στην οδό Σωκράτους. Ο 58χρονος έσπασε το παρμπρίζ του ΙΧ και άρπαξε το εν λόγω αντικείμενο.
Όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος που κατόρθωσε με την βοήθεια περαστικών να ανακτήσουν την τσάντα. Παράλληλα ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας «Ζήτα» που συνέλαβαν τον 58χρονο, ενώ ο συνεργός του κατόρθωσε να διαφύγει. Στην συνέχεια ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας όπου μέσα στα ρούχα του βρέθηκαν περίπου 75 γραμμάρια κοκαΐνη, μια ζυγαριά ακριβείας και σημαντικό χρηματικό ποσό για το οποίο πιθανολογήθηκε από τους αστυνομικούς ότι προέρχεται από διακίνηση ναρκωτικών. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις διασυνδέσεις του.
Βασίλης Λαμπρόπουλος - tovima.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια