Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί σκότωσε τον ξάδερφό του στη Ζάκυνθο ο 43χρονος

Οικογενειακής και οικονομικές διαφορές φαίνεται ότι ήταν τα αίτια που οδήγησαν τον 43χρονο να σκοτώσει με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ τον 63χρονο πρώτο εξάδελφό του στην περιοχή Χαρτάτα της
Ζακύνθου.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ότι μεταφέρθηκε ένας άνδρας νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι. Ερευνώντας οι αστυνομικοί κατέληξαν σε έναν πιθανό ύποπτο, τον 43χρονο ανιψιό του θύματος.
Αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, όταν προχώρησαν στην προσαγωγή του, αλλά αργά το βράδυ "αναγκάστηκε" να ομολογήσει, καθώς μέσα στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και το μπαστούνι του μπέιζμπολ, το όπλο του εγκλήματος, αλλά και ένα ζευγάρι ματωμένα παπούτσια.
Όπως προέκυψε, ο 43χρονος συνάντησε το συγγενή του στον δρόμο, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από το σπίτι του θύματος, και τον χτύπησε τουλάχιστον τρεις φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ακόμα, όμως, δεν έχει διευκρινίσει εάν ήταν τυχαία η συνάντησή τους ή εάν τον αναζητούσε για να τον χτυπήσει.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα του νησιού.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια