Μια «αγάπη» 38 ετών ξαναζωντανεύει! Το πανέμορφο δώρο που χάρισαν σε αυτόν τον πατέρα τα παιδιά του


Τα παιδιά του Ιταλού Carlo Tedeschi αποφάσισαν να του κάνουν ένα δώρο, όταν έμαθαν ότι ο πατέρας τους είχε καρκίνο. Και το πιο όμορφο δώρο ήταν να του αναπαλαιώσουν το αγαπημένο του οικογενειακό αυτοκίνητο Ford Fiesta που ήταν ήδη 38 ετών.

Ένα αυτοκίνητο που και τα επτά παιδιά του έμαθαν να οδηγούν αλλά και με αυτό έκαναν τις οικογενειακές τους διακοπές. Το αγαπημένο τους οικογενειακό αυτοκίνητο ούτε λίγο ούτε πολύ έχει διανύσει 245.000 χιλιόμετρα.

Τι έκαναν λοιπόν τα 7 παιδιά του; Αποφάσισαν να δώσουν ζωή στο 8ο «παιδί» του. Ο ίδιος ο πατέρας τους το είχε πει. Το Fiesta είναι  το «όγδοο παιδί» της  οικογένειάς μου.

Τα παιδιά του ζήτησαν τη βοήθεια φίλων Γερμανών που κατάφεραν να βρουν γνήσια ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δύσκολη η αναζήτηση. Τελικά κατάφεραν να  διασφαλίσουν την περίοπτη χρυσή πλακέτα για το μοντέλο του 1978.

Τα παιδιά του Carlo Tedeschi έχουν παραδοσιακά ονόματα: Cristina, Monica, Francesco, Massimo, Paolo, Valentina, Chiara και … Fiesta!!! Ο Carlo και η γυναίκα του Gianfranca πάντα μιλούσαν με καμάρι για το 8ο παιδί τους.

«Το Fiesta είναι ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειάς μας. Εγώ ο ίδιος και οι δύο νεότερες αδερφές μου όχι μόνο μάθαμε να οδηγούμε με το Fiesta, αλλά ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο ο μπαμπάς μάς έφερε από το μαιευτήριο» δήλωσε ο νεαρότερος γιος Paolo, 34 ετών. «Ξέραμε ότι το όνειρό του γι’ αυτό το αυτοκίνητο ήταν να ξαναγίνει σαν καινούργιο. Έδινε το παρών σε γάμους, διακοπές, σαν κανονικό μέλος της οικογένειας. Όλοι το γνωρίζουν. Είμαστε η οικογένεια Fiesta.».

Όλα τα παιδιά του Tedeschi, ηλικίας από 28 έως 46 ετών, έμαθαν να οδηγούν στο Fiesta, που ο Carlo αγόρασε ολοκαίνουργιο από μία αντιπροσωπεία κοντά στο σπίτι τους στο Sant’llario d’Enza, Reggio Emilia, στην Ιταλία. Το μοναδικό αυτοκίνητο στη ζωή του που αγόρασε καινούργιο έχει γράψει τώρα στο κοντέρ 245,000 km, αλλά είχε εμφανή σημάδια φθοράς.

Για να λάβουν τον τίτλο του κλασικού και να δικαιούνται την ειδική χρυσή πλακέτα, τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν μόνο γνήσια εξαρτήματα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν το ξεφτισμένο ύφασμα των καθισμάτων που δεν διατίθεται στην Ιταλία. Ωστόσο το εγχείρημα μαθεύτηκε στη Γερμανική κοινότητα οπαδών του Fiesta, οι οποίοι έκαναν έκκληση για βοήθεια και έσωσαν την κατάσταση. Η οικογένεια Tedeschi ήταν επίσης επίτιμη προσκεκλημένη όταν η Ford αποκάλυψε την επόμενη γενιά Fiesta στην Κολωνία την περασμένη εβδομάδα.

«Έγινε και πάλι πανέμορφο. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να ξανανιώσω τόσο εύκολα,» δήλωσε ο Carlo.


Πηγή: now24.gr