Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καστοριά: Σύλληψη 36χρονου με 30 κιλά κάνναβης

Οι αρχές συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης έναν 36χρονο, που μετέφερε μεγάλο φορτίο κάνναβης με το αυτοκίνητο του, σε περιοχή της Καστοριάς.Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών
εντόπισαν το Ι.Χ, σε συνεργασία με συνοριοφύλακες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και το ακινητοποίησαν.


Το Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Στα πίσω καθίσματα, βρήκαν δυο ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους κάνναβη και στη συνέχεια συνέλαβαν τον 36χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι σάκοι περιείχαν 31 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 κιλών και 430 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, το κινητό του οποίου εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης, για να εξακριβωθεί με ποιον ή ποιους βρισκόταν σε επαφή για την παραλαβή και την παράδοση του παράνομου φορτίου.
 
skai.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια