Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιέργο tweet από τον δικηγόρο των offshore: Σιγά να μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για πιπεριές και φασόλια

Στο ζήτημα που έχει προκύψει με την επίσκεψη του ιδίου και του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα to 2013, τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση στο
twitter, ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου.

Να σημειωθεί ότι σε σημερινή του, ο υπουργός Επικρατείας είχε τονίσει πως σε ταξίδι που έλαβε χώρα το 2013 στη Βενεζουέλα με τον κύριο Αρτεμίου είχε διερευνηθεί το ενδεχόμενο αγοράς αγροτικών προϊόντων από τη συγκεκριμένη χώρα.

Ο κύριος Αρτεμίου λίγες ώρες αργότερα επέλεξε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για τον λόγο επίσκεψης στην Βενεζουέλα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σιγά να μην πήγαμε στα supermarket της Βενεζουέλας για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια»





Τι δήλωσε ο Ν. Παππάς

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς παραδέχθηκε το πρωί: «Το ταξίδι έχει γίνει τότε και συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Βενεζουέλα. Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό. Δεν είναι τυχαία η συζήτηση. Είναι μια προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας» ανέφερε ο κ. Παππάς.

Ερώτηση 46 βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή

Η ΝΔ αντέδρασε ακαριαία: 46 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τους Υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, για τις σχέσεις του Μαξίμου με τον Κύπριο δικηγόρο κ. Αρτέμη Αρτεμίου. Οπως επισημαίνουν ο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς και ο δικηγόρος κ. Αρτεμίου, επισκέφθηκαν μαζί τη Βενεζουέλα και είχαν, στο Καράκας, συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας. Και υπενθυμίζουν ότι ο κ. Αρτεμίου ειδικεύεται στη δημιουργία εξωχώριων εταιριών, ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στα Panama Papers και ότι, στις 10 Οκτωβρίου, λίγο πριν τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών Αρχηγών, με θέμα τη διαπλοκή, επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου.



iefimerida.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια