Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι είναι το sexting που κάνει θραύση στη χώρα μας;


Η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, ή αλλιώς sexting, στη χώρα μας φαίνεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος αφού όλο και περισσότεροι και δη γυναίκες επιδίδονται μετ’ επιτάσεως σε αυτό κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους.

Αναλυτικότερα όπως απέδειξε έρευνα ιστοσελίδας παράνομων σχέσεων τα σεξομηνυμάτα μέσω κινητών τηλεφώνων είναι το ίδιο δημοφιλές μέσο σεξουαλικής έκφρασης και στα δύο φύλα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προκαλούν και ερωτικό παροξυσμό.

Μάλιστα τις περισσότερες φορές τα σεξομηνύματα είναι άκρως πιπεράτα ενώ κάποιες φορές συνοδεύονται και από selfies την ώρα του sex.

Άκρως ενδιαφέρον είναι το συμπέρασμα της μελέτης ότι το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών βιντεοσκοπούν τις σκηνές όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εραστή τους σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν sex με τους/τις νόμιμους συντρόφους τους.

Ερωτηθείς οι συμμετέχοντες για τα κίνητρα τους το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων εκτός του νόμιμου συντρόφου βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους!

Από την πλευρά του ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδας, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ήταν σαφές ότι «τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους….» οπότε συνεχίζουν ακάθεκτοι το sexting!


Πηγή: healthreport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια