Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναρχικοί κατά των «ντίλερ» των Εξαρχείων με τα αφηνιασμένα σκυλιά pit bull

Μήνυμα με αποδέκτες τους εμπόρους ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων στέλνουν αναρχικοί με κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Όπως λένε, αρχικά θα προειδοποιούν τους ναρκέμπορους ότι αν δεν φύγουν θα έχουν να κάνουν μαζί τους και στη συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν θα γίνονται στόχος επίθεσης. Στο κείμενό τους αναφέρουν ότι οι «ντίλερ» των Εξαρχείων εξακολουθούν να πουλάνε ναρκωτικά στην πλατεία και μάλιστα κάποιοι έχουν μαζί τους σκυλιά ράτσας pit bull που τα χρησιμοποιούν ως «όπλα».
Στις 27 Οκτωβρίου και στις 4 Νοεμβρίου 2016 οι αναρχικοί εξαπέλυσαν επιθέσεις σε βάρος τους. Συγκεκριμένα γράφουν:
«Το απόγευμα της 27/10, ομάδα συντρόφων εισέβαλε στην πλατεία Εξαρχείων, αιφνιδιάζοντας τη συμμορία και ξυλοκοπώντας τον ομαδάρχη της. Ήταν ο ίδιος που παρίστανε τον ανήξερο και τον θαμώνα. Συνεχίζοντας να πουλάει ναρκωτικά μετά τις προειδοποιήσεις μας, καταλήγουμε πως πράγματι ήταν ''ανήξερος''. Τώρα όμως έμαθε. Έμαθε, πως οι δυνάμεις του κινήματος εποπτεύουν την περιοχή και επεμβαίνουν δραστικά ενάντια στους ναρκέμπορους. Το ξαναλέμε λοιπόν για να γίνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις: είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα, για να μην εξαπλωθεί η σήψη στη γειτονία μας, για να μην μετατραπεί σε ένα παρακμιακό γκέτο. Τα πάντα.
Ακολούθως, την Παρασκευή 4/11/2016, εκδιώχθηκε από την πλατεία Εξαρχείων, έτερος ναρκέμπορος της συγκεκριμένης συμμορίας. Το συγκεκριμένο υποκείμενο, πουλούσε τα ναρκωτικά παρέα με το pit bull του, προφανώς για τον προστατεύει από αντίπαλες συμμορίες και από τις δυνάμεις του κινήματος. Το άτομο αυτό, στη θέα των συντρόφων που εφορμούσαν εναντίον του, χρησιμοποίησε το pit bull του ως όπλο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός συντρόφου. Η επιλογή μας, φυσικά, να μην τραυματίσουμε το αφηνιασμένο σκυλί του, δεν σήμαινε το ίδιο και για αυτόν».
huffingtonpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια