Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέες on-line δυνατότητες από εταιρεία secuity

Αναδημοσίευση: Πιστή στην υπόσχεσή της για «υπηρεσίες πάνω από τις προσδοκίες σας…», η Spartan Security σας παρουσιάζει την νέα της αποκλειστική ηλεκτρονική υπηρεσία MySpartan, άμεσα διαθέσιμη, χωρίς χρέωση, για κάθε συνδρομητή του ΚΛΣ.
Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εφαρμογή που απογειώνει την ταχύτητα, την αμεσότητα αλλά και την ορθότητα  των υπηρεσιών του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων, παρέχοντας στους συνδρομητές της on-line  αυτοματοποιημένη ενημέρωση με όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του συναγερμού τους.
Κάντε login στην εφαρμογή ΤΩΡΑ και απολαύστε on-line πλήρη ηλεκτρονική πρόσβαση, αναζητώντας με ασφάλεια κάθε πληροφορία που επιθυμείτε για το σύστημά σας.
Με τη MySpartan εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα και κάντε τακτική σας συνήθεια τον έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες της εφαρμογής και αποκτήστε πλήρη προσωπική εικόνα για το σύστημα συναγερμού σας, (την κατάσταση, τις ζώνες και τους χρήστες),  απλά, ευέλικτα και σύγχρονα, με την εγγύηση της Spartan Security που παρέχει απόλυτη ασφάλεια δεδομένων, σε κάθε βήμα της πλοήγησής σας στην εφαρμογή.
Αξιοποιήστε την υπηρεσία  ΜySpartan, που υπήρξε το απόλυτο όραμα για εμάς και σχεδιάστηκε μέσα από πολύχρονη εμπειρία και απόλυτη τεχνογνωσία  της ομάδας της Spartan Security και εισάγετε στην καθημερινότητά σας έναν νέο τρόπο ενημέρωσης και διαχείρισης του συστήματος ασφαλείας, που ήδη προνοήσατε να εγκαταστήσετε.
Επίσης, μάθετε καλύτερα τις οδηγίες του συστήματος ασφαλείας σας, μέσα από την βιβλιοθήκη οδηγιών που προσφέρει το MySpartan.
Με συχνή χρήση του λογαριασμού σας, θα μπορείτε να ενημερώστε για νέα καθώς και για προσφορές και προνόμια που η Spartan και οι στενοί της συνεργάτες θα δίνουν σε εσάς, τους πιστούς συνδρομητές της.
Γιατί μόνο η Spartan Security γνωρίζει πραγματικά τις ανάγκες σας και είναι σε θέση να εκσυγχρονίσει τις παροχές της σε κάθε επίπεδο, για την απόλυτη ασφάλειά σας. !

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Spartan Security

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το κέντρο λήψης σημάτων της Spartan είναι ένα πολύ καλό κέντρο λήψης σημάτων και με χιλιάδες πελάτες που είναι συνδεδεμένοι και ευχαριστημένη και με αρκετά χρονιά εμπειρίας και με ένα δυνατό όνομα στην αγορά που εμπνέει εμπιστοσύνη