Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οχάιo: Τουλάχιστον 8 τραυματίες σε πανεπιστήμιο - Νεκρός ο δράστης

ΗΠΑ: Λήξη συναγερμού στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο- Νεκρός ο ένοπλος- Τουλάχιστον 8 τραυματίες
Ήρθη ο συναγερμός που είχε κηρυχθεί στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Πολιτείας του Οχάιο (Ohio State University, OSU), στην πόλη Κολόμπους, ενώ οκτώ άνθρωποι έχουν

διακομιστεί σε νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε «σοβαρή» κατάσταση, ανέφεραν οι αρχές. Η αστυνομία σκότωσε έναν ύποπτο, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WBNS.

Η πανεπιστημιούπολη είναι ασφαλής και η διοίκηση του ιδρύματος ήρε την εντολή αποκλεισμού που είχε δώσει. Η εντολή προς τους φοιτητές να αναζητήσουν καταφύγιο «ήρθη» και «η πανεπιστημιούπολη είναι πλέον ασφαλής», ανέφεραν μέσω Twitter οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων του ιδρύματος.

Μια εκπρόσωπος της διεύθυνσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κολόμπους, η Ρεμπέκα Ντίεμ, δήλωσε ότι «οκτώ άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, οι υπόλοιποι βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση».

Η εφημερίδα The Lantern των φοιτητών του OSU έκανε νωρίτερα λόγο περί του ενδεχομένου να υπάρχει και δεύτερος ένοπλος. Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε.
πηγή: lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια