Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Κικίλιας: Ο γιατρός-μπασκετμπολίστας που θα παίξει «man to man» το Μαξίμου

Μπασκετμπολίστας, χειρουργός ορθοπεδικός, επιτυχημένος υπουργός σε έναν ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα, τη δημόσια τάξη, ο Βασίλης Κικίλιας ανήκει στη νέα γενιά
στελεχών που οραματίζεται πατώντας γερά στη γη.
Προσηνής και άμεσος, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., απ’ τους αγώνες του στα «παρκέ» διδάχθηκε τη συλλογικότητα, την ομαδικότητα, την πειθαρχία και από την επαγγελματική του διαδρομή την προσφορά και τη συνέπεια. Βουλευτής Α’ Αθηνών, επιλέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επικοινωνήσει τις θέσεις της Ν.Δ. στους πολίτες σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, που όλοι οι τομείς «βουλιάζουν» με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και το στοίχημα για το μέλλον της χώρας είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης απέναντι στην πολιτική.
Η θητεία του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη βαθμολογήθηκε με «άριστα» ακόμη και από τους πολιτικούς του αντιπάλους και ο «νεαρός», για εκείνα τα δεδομένα, υπουργός είδε τις μετοχές της δημοτικότητάς του να εκτινάσσονται. Εχει ξεκάθαρο λόγο και είναι «εχθρός» του λαϊκισμού».
«Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 15 Μαΐου 1974 από δύο υπέροχους γονείς, τον Παναγιώτη και τη Μαρία Κικίλια. Ηταν οι πρώτοι που μου δίδαξαν ότι στη ζωή θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους και καταβάλλουμε συνεχή προσπάθεια για να επιτύχουμε» λέει ο ίδιος.
Απόφοιτος του Λεόντειου Λυκείου Νέας Σμύρνης, μπασκετμπολίστας στον Πανιώνιο, στην ΑΕΚ και στις εθνικές ομάδες, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, χειρουργός ορθοπεδικός είναι σε λίγες γραμμές η μαθητική, αθλητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική του διαδρομή έως σήμερα.
«Η ενασχόληση με τα κοινά απορρέει από μία προσωπική ανάγκη να συμβάλλω με πίστη, επιμονή και σοβαρότητα σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για όλους εμάς, αλλά και για τις νέες γενιές. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, οφείλουμε όλοι μας να έχουμε ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε. Εχουμε ευθύνη και χρέος απέναντι στο συνάνθρωπό μας, απέναντι στην ίδια μας τη χώρα. Αλλαγές γίνονται μόνο με πρωτοβουλίες και υπεύθυνη στάση», πιστεύει ο Βασίλης Κικίλιας.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΑΒΟΥ
kkatsavou@e-typos.com
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια