Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σημαντική διάκριση για το Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς 'Ενωσης Αστυνομικών το βραβείο "IPA World Police Prize 2016"

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και οι Τοπικές Διοικήσεις Κιλκίς, Δράμας, Μαγνησίας, Ακαρνανίας, Λέσβου και Χίου, βραβεύτηκαν στο 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ΙΡΑ με

 τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση, το βραβείο «IPA WORLD POLICE PRIZE 2016» για την κοινωνική τους προσφορά.
Με επιστολή το Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών συγχαίρει τα μέλη της.
Η επιστολή:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

ΠΡΟΣ: Τις ΤΔ  Κιλκίς, Δράμας, Μαγνησίας, Ακαρνανίας, Λέσβου και Χίου.
ΚΟΙΝ: Μέλη ΔΣ και λοιπές ΤΔ Χώρας.                        
                                                         
‘’Παγκόσμια διάκριση για το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ η απονομή του Βραβείου IPA WORLD POLICE PRIZE 2016’’
     Σκορπίσαμε το ελληνικό φώς και σε συνεργασία με τις Τοπικές Διοικήσεις κάναμε πράξη την αλληλεγγύη, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη συνεργασία μας με τη UNICEF για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και την προώθηση της Παγκόσμιας Ειρήνης.
Για τις δράσεις αυτές το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και οι Τοπικές Διοικήσεις Κιλκίς, Δράμας, Μαγνησίας, Ακαρνανίας, Λέσβου και Χίου, βραβεύτηκαν στο 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ΙΡΑ με τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση, το βραβείο «IPA WORLD POLICE PRIZE 2016».
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, η βράβευση αυτή μας τοποθετεί στην 1η θέση διεθνώς, μας κάνει όλους υπερήφανους και μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο το έργο μας. 
Συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές συναδέλφους που βρίσκονται δίπλα μας και με αυταπάρνηση σε δύσκολους καιρούς δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Στόχος όλων μας είναι ο κοινωνικός προσανατολισμός της Ένωσής μας και οποιαδήποτε πρωτοβουλία εκδηλώνεται από το Εθνικό Τμήμα, διέπεται από την κυρίαρχη αντίληψη που επιβάλει μία Ένωση φιλική, ανθρώπινη, κοινωνική και αποτελεσματική. Η ευημερία και ανάπτυξη της Ένωσής μας, προϋποθέτουν ένα σταθερό εσωτερικό περιβάλλον λειτουργίας και κοινωνικής ηρεμίας. Νοιώσαμε τη χαρά της επιτυχίας και αποτελεί δέσμευση για μας να αγωνιστούμεόλοι μαζί για το μέλλον της Ένωσής μας υπερασπιζόμενοι τα ιδεώδη και τις αρχές του SERVO PER AMIKECO, με αίσθημα εθνικής ομοψυχίας και με ευρύτερες συνεργασίες που θα αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.
Στην αντιμετώπιση του παγκόσμιου προσφυγικού προβλήματος και το οποίο εκδηλώνεται στη Χώρα μας, συνεργαστήκαμε με φορείς και από τις Τοπικές Διοικήσεις συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας, καταδεικνύοντας μία πανανθρώπινη συμπεριφορά αλληλεγγύης για τους κατατρεγμένους που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους.
Το χαμόγελο της επιτυχίας αγγίζει όλους μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και δράση των Τοπικών σας Διοικήσεων 

YEAR    AWARDED TO
1994    Interpol
1995    The Founder of the IPA, Arthur Troop
1998    IBZ Gimborn
2000    The United Nations Office of Drug Control and Crime Prevention
2003    Concerns of Police Survivors (COPS)
2006    Dr. Francisco Vicente Badenes (Brazil)
2011    Ahuva Tomer, Lior Boker and Yitzchak Melina (Israel)
2016    IPA Hellenic Section (Regions Akarnania,Chios,Drama, Kilkis, Magnesia, Lesvos) and Maria Appelblom (Sweden)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια