Γνωστός bon viveur των Αθηνών στο κύκλωμα των Ρομά, " Άνοιγε" στη συμμορία τις πόρτες των σελέμπριτι

Μία σύλληψη-σοκ έκαναν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης οι αστυνομικοί που έπειτα από προσπάθειες εβδομάδων εντόπισαν την συμμορία των Ρομά που είχε κατακλέψει βίλες επωνύμων, όπως την κατοικία της Άννας Βίσση, ενός εφοπλιστή και άλλων γνωστών προσώπων που δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό κόσμο  και στη showbiz.

Στο κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζαν σπίτια επωνύμων και οικονομικά ισχυρών φέρεται να εμπλέκεται ένας γνωστός bon viveur των Αθηνών, για τον οποίο τα στοιχεία της δικογραφίας εμφανίζουν ως κλεπταποδόχο αλλά και το άτομο που υποδείκνυε στα μέλη της συμμορίας τις πόρτες των οικονομικά ευκατάστατων θυμάτων.  

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνελήφθη εμφανίζεται πολύ συχνά στις σελίδες των life style περιοδικών, κυκλοφορεί με επώνυμες κυρίες της σόου μπιζ, ενώ παλαιότερα είχε αναμιχθεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των Ρομά, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά. 

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του γνωστού bon viveur στο κύκλωμα των κακοποιών που κατά την αστυνομία ακολουθούσαν μεθόδους που θύμιζαν... σιτσιλιάνικη μαφία.
.