Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξώδικο του Ιωάννη Ραχωβίτσα προς το bloko.gr

Εξώδικο του επίτιμου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ιωάννη Ραχωβίτσα, με αφορμή ρεπορτάζ του bloko.gr στις 17 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους με τίτλο, "Η δικαίωση του αξιωματικού που υπήρξε θύμα των Ραχωβίτσα και Δένδια". 
Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ( ΕΔΩ ) γράφαμε τα εξής: Η δικαίωση είναι μια ικανοποίηση. Έστω και αν έρχεται μεταχρονολογημένη. Έστω και αν έρχεται με ένα διάταγμα προσωρινής ισχύος. Για τον 
Δημήτρη Σμυρλή, που υπήρξε αρχικά θύμα του δικτύου των ναρκωτικών ενώ υπηρετούσε ακόμα στο Ναύπλιο και στη συνέχεια του Δένδια που εξαπέλυσε κυνήγι μαγισσών μέσα στην Αστυνομία, η προσωρινή επαναφορά και η βαθμολογική αποκατάσταση είναι όπως και το κάνουμε, μια ηθική πράξη και πάνω από όλα ικανοποίηση και δικαίωση".
Με αφορμή το κείμενο αυτό, μας εγκαλεί ο κ. Ραχωβίτσας. Διαβάστε τι επικαλείται. Οι υπογραμμίσεις δικές του.
"Επειδή ο τίτλος του ανωτέρω άρθρου, αλλά και όσα συνδυαστικά προκύπτοτυν από το κυρίως κείμενο και με αφορούν, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αλλά αντίθετα είναι αναληθή και ανυπόστατα και συκοφαντικά σε βάρος μου, σπιλώνουν το όνομα μου και πλήττουν βαρύτατα την τιμή και την υπόληψη μου. Εμφανίζεται, δηλαδή, ο συγκεκριμένος αποστρατευθείς αξιωματικός, Δημήτριος Σμυρλής, ως "θύμα" μου, διαθέτοντας "δίκτυο ναρκωτικών" κατά του οποίου μετήλθα μεθόδους προφανώς μη νόμιμες, για την επαγγελματική του υποβάθμιση και για τις οποίες "ικανοποιήθηκε τώρα και δικαιώθηκε".
Επειδή το ανωτέρω δημοσίευμα, αναρτήθηκε από εσάς εν πλήρη γνώση της αναλήθειας του και με προφανή σκοπό συκοφάντησης μου, προς βλάβη της προσωπικότητας, της κοινωνικής τιμής και της υπόληψης μου, καθώς ως εμπειρότατος αστυνομικός ρεπόρτερ άριστα γνωρίζετε ότι, ουδόλως έβλαψα τον ανωτέρω, ούτε αυτός υπήρξε "θύμα" μου, ούτε διέθετα ποτέ ή ανήκα σε "δίκτυο ναρκωτικών", ούτε προέβην ατομικά σε οιαδήποτε εναντίον του ενέργεια ούτε ερωτήθην πριν από την ανάρτηση τέτοιας καταχώρησης. Αντίθετα, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, υπηρέτησα ευσυνείδητα, αφοσιωμένα και με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο που μου ανατέθηκε, έχοντας επανειλημμένα, μάλιστα, διακριθεί από την υπηρεσία μου από την οποία αποστρατεύθηκα το 2011. 
Επειδή έχετε βλάψει τα δικαιώματα μου και προτίθεμαι να προβώ σε κάθε νόμιμη εναντίον σας διαδικασία.
Επειδή κατ' άρθρο μόνο παρ. 5 του ν.1178/81 όπως τροποποιήθηκε με το ν. 4356/15 και ισχύει σήμερα, σας ζητώ την αποκατάσταση της εναντίον μου ανωτέρω προσβολής, με νέα ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας, ανάλογης εκτάσεως, μεγέθους και θέσης, στην οποία να αποκαθίσταται η αλήθεια στα ακόλουθα σημεία:
α) Ως προς τον τίτλο της ανάρτησης, ότι ουδέποτε ο Δημήτριος Σμυρλής υπήρξε θύμα μου
β) Ως προς το κύριο κείμενο της ανάρτησης ότι ουδεμία σχέση με "δίκτυο ναρκωτικών" είχα ποτέ ούτε ο Δημήτριος Σμυρλής υπήρξε "θύμα δικτύου ναρκωτικών, ενώ υπηρετούσε στο Ναύπλιο" στο οποίο συμμετείχα.
Επειδή η παρούσα είναι βάσιμη και νόμιμη
Για τους λόγους αυτούς 
Και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου 
Διαμαρτύρομαι για την παράνομη συμπεριφορά σας και σας Καλώ όπως, εντός 10 ημερών  από την επίδοση της παρούσας, αποκαταστήσετε την εις βάρος μου προσβολή, αναρτώντας στην ιστοσελίδα σας κείμενο και κοινοποιώντας μου την ανάρτηση: "
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια