"Παριστάναμε τα κάγκελα στην αρένα των αναρχικών...", Σκληρή επιστολή στο bloko.gr των υπερήφανων αστυνομικών της ΥΑΤ

Παραθέτουμε την επιστολή δίχως εισαγωγικές σημειώσεις ή επεξηγήσεις. 

"Αγαπητό bloko,

Θα παραθέσουμε τα γεγονότα από την δική μας πλευρά πάντα σε σχέση με όλα αυτά που γράφονται και λέγονται .

Διαβάσαμε για επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ , απο που και ως που ;

Επι ώρες <<οι γνωστοί >> κατέστρεφαν την περιουσία των πολιτών μας και εμείς καθόμασταν γύρω γύρω να παριστάνουμε τα ΚΑΓΚΕΛΑ στην αρένα τους . Σίγουρα κάποιοι συνάδελφοι θα παρεξηγήσουν τα παραπάνω αλλά όλοι μεταξύ μας ξέρουμε την αλήθεια . Οι διμοιρίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παντού και πάντα , αυτοί όμως που κατευθύνουν - δίνουν εντολές μάλλον βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση . Δεν ειναι μόνο οι μέρες του Πολυτεχνείου , ειναι επαναλαμβανόμενο το περιεχόμενο . Αλήθεια το ότι η αστυνομία ειναι στην υπηρεσία του πολίτη δεν αφορά τα συγκεκριμένα περιστατικά ; Ή η άποψη κάποιον για φιλική αστυνομία σημαίνει να τους βλέπουμε να καίνε την σημαία και να μην αφήνουν τιποτα όρθιο ;
Επειδή όπως γράψαμε παραπάνω εμείς πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και γι αυτό το λόγο έχουμε μείνει στα ΜΑΤ, να πολεμάμε στο πεζοδρόμιο , το μόνο που θέλουμε είναι να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Η κατάσταση ξεφεύγει μέρα με την μέρα και όταν θα έρθει η ωρα να <<μαζευτεί >> ίσως να ειναι αργά , εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτο ειναι παιχνίδι μεταξύ των << γνωστών >> και των διμοιριών και δεν αφορά κανένα αλλο .
Επεισόδια στην συγκεκριμένη περιοχή γίνονται Επι δεκαετίες , μην συγχέουμε όμως εποχές που στις διαδηλώσεις συμμετείχε τεράστιο πλήθος και την τότε αντίδραση της αστυνομίας . Ειναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα .

Νιώθουμε σαν κάποιο αόρατο χέρι να προστατεύει συνεχώς τους μπαχαλακηδες. Διαβάζουμε συνεχώς στο διαδύκτιο δηλώσεις για εκδημοκρατισμό της αστυνομίας και δημιουργία φορέων για το ίδιο πράγμα . Αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά έχουν αλλο στόχο , την προστασία συγκεκριμένων κύριων . Ερώτηση κάνουμε ...
Όσο για την σημαία ελπίζουμε στους <<μεγάλους>> να άρεσε αυτή η εικόνα . Αν κάναμε κίνηση να τους συλλάβουμε που θα είμασταν σήμερα ; Οι κάμερες ειναι μάλλον για να παρακολουθούνε εμάς . Μήπως τελικά εμείς είμαστε οι ταραξίες και δεν το ξέρουμε ; "


Υπερήφανοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ της ΥΑΤ
./