Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσγειώνουν τα "αλεξίπτωτα" της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί χαμένοι στο ... διάστημα

Απ' ότι φαίνεται η περίπτωση των αστυνομικών ασφαλείας εν έτει 2016 της ... Μελίνας Μερκούρη, δεν είναι μεμονωμένο γεγονός που αποδομεί τη μέχρι σήμερα
λειτουργική οργανική δομή της αστυνομίας.

Μιλώντας στο bloko.gr κορυφαίο στέλεχος της αστυνομίας, έκανε λόγο για "αρκετά ακόμα αλεξίπτωτα που είναι χαμένα στον στρατόσφαιρα, ακόμη και μετά από προφορικές διαταγές που ουδέποτε πήραν έγγραφη μορφή".

Σύμφωνα ωστόσο με όσα υποστηρίζονται, έχει βρεθεί η φόρμα προκειμένου ν' αποκαλυφθούν οι λουφαδόροι διαρκείας και να επανέλθουν στην ενεργό υπηρεσία. Όπως σημειώνεται, υπάρχει ήδη "σεσημασμένη" περίπτωση αστυνομικού που υποθετικά βρίσκεται σε πρώην πολιτικό πρόσωπο, χωρίς ν' απασχοληθεί στην φρουρά του για 10 ολόκληρα χρόνια. Και όταν βγήκε διαταγή διακοπής της διάθεσης του ως συνοδός ασφαλείας, ο πρώην βουλευτής προσέφυγε κατά της απόφασης, δηλώνοντας ως επιχείρημα ότι "ο αστυνομικός είναι πατέρας 4 παιδιών και είναι απαραίτητη η παρουσία του στη .. δουλειά του"!!! Όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή, εργάζονταν δίχως καμία παροχή αστυνομικού έργου. Λάμβανε ωστόσο κανονικά και τα πενθήμερα και τα νυχτερινά.

Αναφέρεται επίσης άλλη περίπτωση αστυνομικού της γενικής επισήμων ο οποίος δουλεύει ως πωλητής και μάλιστα ως πετυχημένος, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε μεγάλη εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων. Και αυτός, ουδέποτε τα τελευταία χρόνια έχει απασχοληθεί σε αστυνομικό έργο. Λάμβανε ωστόσο κανονικά και τα πενθήμερα και τα νυχτερινά.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια