Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλεσμα ΕΑΚΠ για την επίσκεψη Ομπάμα

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών αναφορικά με την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Λίγες μέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης του
Πολυτεχνείου, ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, πρόκειται να επισκεφτεί την χώρα μας ο πρόεδρος των Η.Π.Α.
Η Ε.Α.Κ.Π. διαπιστώνει ότι ολοένα και περισσότερο κλιμακώνεται η ένταση στο Αιγαίο, ο Νατοϊκός στόλος αλωνίζει στο Αιγαίο, αμφισβητούνται ολοένα και περισσότερο τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.
Ταυτόχρονα οξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στους ιμπεριαλιστικούς συνασπισμούς, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε., Ρωσία στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και τη Συρία.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. στο όνομα της «αξιολόγησης» ετοιμάζεται να εφαρμόσει νέα αντιλαϊκά μέτρα όπως η επέκταση της εργασιακής ζούγκλας, η καθιέρωση του «υπο – κατώτατου» μισθού, η παραπέρα «απελευθέρωση» της αγοράς της Ενέργειας, η συντριβή των επιδομάτων, το «άνοιγμα» επαγγελμάτων, αντιλαϊκές ρυθμίσεις στα «κόκκινα» δάνεια κ.α.
 Με αυτό το αντιλαϊκό πλαίσιο μέτρων, η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πρόεδρο των Η.Π.Α., που είναι υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα των λαών στη Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, που δημιουργεί εντάσεις και εστίες πολέμου σε όλη την υφήλιο και βέβαια ευθύνεται μαζί με τους συμμάχους της ΝΑΤΟ, Ε.Ε., για το τεράστιο κύμα προσφυγιάς που έχει δημιουργηθεί. 
Η Ε.Α.Κ.Π. καλεί όλους τους συναδέλφους πυροσβέστες την Τρίτη  15 Νοεμβρίου στις 18:30 στην πλατεία Ομονοίας, μαζί με το φιλειρηνικό κίνημα, τα σωματεία, την Πρωτοβουλία Αποστράτων και όλους του εργαζόμενους, να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επίσκεψη του μακελάρη Ομπάμα, να απαιτήσουν την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, και να απαιτήσουν να σταματήσει να χρησιμοποιείται η χώρας μας σαν ορμητήριο του ΝΑΤΟ.
Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια