Ηλεία: Αμετανόητος κλέφτης, ξαναέκλεψε μετά την προσαγωγή του

Τι κι αν είχε προσαχθεί πριν λίγες ημέρες στην Ασφάλεια Αμαλιάδας ως εμπλεκόμενος σε τουλάχιστον 12 κλοπές και διαρρήξεις στον Κάμπο. 

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Και ενώ αναμενόταν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, όπως και σε άλλους συγκατηγορούμενους του μέλη της ίδιας σπείρας, ο 35χρονος ΡΟΜΑ επέλεξε να ρισκάρει και να πέσει στα δίχτυα του νόμου μια ώρα αρχύτερα.
Έχοντας ένα σχετικά βαρύ κατηγορητήριο για συμμετοχή σε 12 κλοπές και διαρρήξεις τον περασμένο μήνα σε Γαστούνη, Λευκοχώρι και Λεχαινά, ο 35χρονος είχε προσαχθεί για να καταθέσει στην Ασφάλεια Αμαλιάδας. Και ενώ ένιωθε κοντά την «ανάσα» της Δικαιοσύνης βγήκε τη νύχτα της Κυριακής για … νυχτοκάματο… Περίπου στις 2,30 τα ξημερώματα εντοπίστηκε με τσάντες στα χέρια του. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν και αυτός το έβαλε στα πόδια. Μετά από λίγο συνελήφθη με τα κλοπιμαία… Είχε διαρρήξει ένα καφενείο και είχε πάρει συσκευασίες με καφέ, ζάχαρη, ένα κινητό τηλέφωνο, μια τηλεόραση και έναν αποκωδικοποιητή συνολικής αξίας 400 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση η δράση της σπείρας ήταν ακόμα πιο διευρυμένη… Ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα είχε κλέψει στις 23/9 από Μικροβιολογικό εργαστήριο κέρματα, στις 27/10 από κατάστημα ζωοτροφών το ποσό των 110 ευρώ, στις 29-31/10 από κρεοπωλείο το ποσό των 200 ευρώ, ενώ στις 6/11 είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο ο ιδιοκτήτης του δεν το είχε αναζητήσει ή δηλώσει στις αρχές.
thebest.gr