Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζάκυνθος: Νεκρός μέσα σε χαντάκι βρέθηκε ο αγνοούμενος


Ο άτυχος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της εξαφάνισής του, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους του, που ήλπιζαν σε μια ευχάριστη είδηση.
Από νωρίς το πρωί πυροσβέστες, αστυνομικοί και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, αναζητούσαν τον άτυχο Γιώργο, το αυτοκίνητο του οποίου είχε βρεθεί σε χαντάκι. Κάτοικοι της περιοχής ήταν εκείνοι που τελικά τον βρήκαν νεκρό το απόγευμα μέσα σε λάσπες 3 χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του, που προσεύχονταν για μια ευχάριστη είδηση.

Ο νεαρός άντρας είχε βγει χθες το βράδυ με παρέα για να διασκεδάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία γνωρίζει ότι μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα ο 33χρονος βρισκόταν σε μπαρ της Ζακύνθου. Στην συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν. Περίπου στις 08:00 το πρωί, συγγενής του ειδοποίησε τον αδελφό του, ότι το αμάξι του 33χρονου βρισκόταν πεσμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στο χωριό Βανάτο, μερικά μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του. Ο αδελφός του αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου και την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες.

πηγή: newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια