Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις Αστυνομικοί και δύο Λιμενικοί υποψήφιοι στα βραβεία "Πρόσωπα της Χρονιάς στην Αχαία" της εφημερίδας Πελοπόννησος - Δείτε και ψηφίστε τους

Τρεις αστυνομικοί και δύο Λιμενικοί στην Πάτρα διεκδικούν τον τίτλο "Πρόσωπα της Χρονιάς" στην ετήσια εκδήλωση - θεσμό που διοργανώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος.
'Ολοι τους προτάθηκαν ως υποψήφιοι για τις ξεχωριστές τους πράξεις εν ώρα υπηρεσίας αλλά και για την κοινωνική τους δράση.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας είναι υποψήφιος στην κατηγορία Διοίκηση για πρόσφατες επιτυχίες των υπηρεσίων του, την μεγάλη υπόθεση της Αρχαιοκαπηλίας και μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.  

Για να δείτε την υποψηφιότητα και να τον ψηφίσετε πατήστε πάνω στο όνομα του:


Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που διακρίθηκαν είναι:

Ο αστυνομικός της Τροχαίας Πατρών Κωνσταντίνος Πατέντας ο οποίος με κίνδυνο ζωής έσωσε μέσα από φλεγόμενο κτήριο ένα αγόρι 8 ετών και ο μοτοσυκλετιστής της ΔΙ.ΑΣ Αναστάσιος Δημόπουλος ο οποίος πρόσφερε από την οικογενειακή του αγροτική επιχείρηση καρπούζια και πατάτες στο Δήμο Πατρέων για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες. 

Για να τους ψηφίσετε πατήστε πάνω στα ονόματά τους ώστε να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Πελοπόννησος.



Ομως και δύο Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών διεκδικούν την ψήφο των Αχαιών και όχι μόνο.

Πρόκειται για την Επικελευστή Κωνσταντίνα Τζούφα η οποία ζήτησε μόνη της να αποσπαστεί στη Λέσβο για να βοηθήσει τους συναδέλφους της αλλά και τους χιλιάδες πρόσφυγες και τον Υποδιοικητή των ΚΕΑ Ανθυποπλοίαρχο Γιώργο Παπαγεωργίου που εκτός από Λιμενικός είναι και καλλιτέχνης του γκράφιτι ο οποίος με τα έργα του που διακόσμησε σχολεία της Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε την πάρουσιαση που κάνει η "Πελοπόννησος" στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για τους δύο Λιμενικούς και ψηφίστε τους, πατώντας πάνω στα ονόματα τους.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια