Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η τύχη των ΕΑΣ κρέμεται σε μια κλωστή!

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) κ.κ. Θεόφιλου Βασιλείου και Κοσμά Χρηστίδη και του πολιτικού υπευθύνου του
Τομέα Άμυνας του Ποταμιού Γιώργου Τσιτσιλιάνου και του εμπειρογνώμονα Χρυσόστομου Ζάκα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην έδρα της εταιρίας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα με την ατζέντα να περιλαμβάνει σε βάθος όλα τα λειτουργικά προβλήματα και τα προγράμματα της εταιρίας που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο και τον δ/σ, η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ως προς την επιβίωσή της, δεδομένου ότι με την υπάρχουσα κατάσταση, μη διαθέτοντας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, δεν έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες συμβατικές της υποχρεώσεις και στην καταβολή του μισθού των εργαζομένων.
Το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος, το οποίο σε διαφορετική περίπτωση θα προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες στον ευρύτερο κλάδο” .

militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια