Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον ''πεινασμένο'' ληστή


Στον εντοπισμό και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμου, που ενέχεται σε διαρρήξει και κλοπές από καταστήματα στο "Καπάνι" κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.
Χθες το βράδυ, αστυνομικοί,  τον έπιασαν στα πράσα να προσπαθεί να διαρρήξει κρεοπωλείο στο Καπάνι, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, το τελευταίο δεκαήμερο προέβη σε επτά ακόμη διαρρήξεις καταστημάτων στην ίδια περιοχή (κρεοπωλεία-παντοπωλείο), από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε εμπορεύματα, χρηματικά ποσά (άνω των 2.000 ευρώ), ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση ενήργησε από κοινού με έτερο συνεργό του.

Επίσης, τέλη Ιουλίου του 2013, διέρρηξε γραφείο στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το εσωτερικό του οποίου αποπειράθηκε να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

πηγή: Thestival

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια