Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Αστυνομικοί έσωσαν με κίνδυνο ζωής πρόσφυγες στη Μόρια..."

Δύσκολη νύχτα απόψε από κάθε άποψη. Δεν βλέπεις κάθε μέρα καμένους συνανθρώπους σου κ ειδικά μικρά παιδιά. Στιγμές έντασης κ αγωνίας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές κ
μετά αποτρόπαιες εικόνες. Δεν θα σταθώ στα πολιτικά ή σε αλλες χιλιοειπωμενες απόψεις γύρω από το μεταναστευτικό, απλά δεν μπορώ.

Θα πω όμως ως πρώτος που επιληφθηκε σε ένα δύσκολο συμβάν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους. Μπράβο στους 4-5 που με κίνδυνο ζωής σβησανε την φωτιά κ κατορθωσανε να σωσουνε αυτούς που σώσανε κ αποτρεψανε να επεκταθεί η φωτιά σε διπλανές σκηνές γεμάτες με οικογένειες με μικρά παιδιά. Μπράβο στους συναδέλφους που δρασανε γρήγορα κ αποτελεσματικα κ μεταφερανε τους κρατούμενους χωρίς να κινδυνέψει ζωή τους.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των διμοιριων που προστατευσανε κ την δικιά μας ζωή κ τέλος συγχαρητήρια στους αξιωματικούς που ήταν δίπλα μας απόψε. Επειδή πολλοί θα βγούνε να κατηγορήσουν την αστυνομία για τα ότι έγινε στην Μόρια , τους προλαβαίνω κ λέω ότι με βάση τα καθήκοντά της, τον αριθμό των αστυνομικών που έχει, το μέγεθος των ατόμων που έχει να διαχειριστεί αλλά κ την ένταση των επεισοδίων δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα επεισόδια θα πρέπει να αναζητηθουν αλλού.


Κείμενο του Νίκου Μπαλούρδου, μέλος στο δ.σ. των συνοριακών Αττικής



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια