Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτός ο γορίλας κάνει τις γυναίκες να … καρδιοχτυπούν στην Ιαπωνία!


Ένας γορίλας που μεγάλωσε σε ένα αυστραλιανό ζωολογικό κήπο προκαλεί καρδιοχτύπια μεταξύ των γυναικών στην Ιαπωνία.

Ο Shabani, ένας 18χρονος γορίλας, ο οποίος τώρα ζει σε ζωολογικό κήπο στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, έχει προσελκύσει πολλές θαυμάστριες που τον επισκέπτονται, γιατί είναι τόσο «όμορφος».

Ο γορίλλας ανατράφηκε στο ζωολογικό κήπο Taronga του Σίδνεϊ, αλλά μετακόμισε στην Ιαπωνία το 2007.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ανέφεραν ότι υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση στις νεαρές επισκέπτριες χάρη στο Shabani.


Μάλιστα η φήμη του τροφοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το Twitter, όπου οι «θαυμαστές» του δημοσίευαν φωτογραφίες του γορίλα ισχυριζόμενοι ότι είναι «πάρα πολύ όμορφος».

Για χάρη του δημιουργήθηκαν στο twitter τα hushtags: #HandsomeGorilla και #Ikemen, που σημαίνει σέξι στα γιαπωνέζικα, και πέρα από φωτογραφίες του, εκεί μπορεί να διαβάσει κανείς σχόλια γυναικών που δηλώνουν το θαυμασμό τους, αλλά και αντρών που νιώθουν πως απειλούνται από τον Shabani.


Ο Allan Schmidt, υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου στην Αυστραλία, δήλωσε ότι ο Shabani γεννήθηκε στην Ολλανδία και μετακόμισε στην Αυστραλία όταν ήταν δύο μηνών το Δεκέμβριο του 1996 με την οικογένειά του, όπου μεγάλωσε με «έναν πολύ σταθερό πατέρα και μητέρα».


Όταν ρωτήθηκε αν έμεινε έκπληκτος με τη δημοτικότητά του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, γιατί οι Ιάπωνες είναι τρελοί ... Οι Ιάπωνες αγαπούν τις μανίες τους».

Και πρόσθεσε: «Θα έλεγα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα τον θεωρούν αρκετά τολμηρό».


Απολαύστε τον εδώ.


Πηγή: dailymail.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια