Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο μαφιόζος ενημέρωσε ... αστυνομικό ότι γλίτωσε από καταδίωξη μετά από κλοπές!!! Τι έκανε ο αστυνομικός;

Δεν νομίζουμε ότι απαιτείται περαιτέρω σχολιασμός από το bloko.gr για την υπόθεση.

Παραθέτουμε το απόσπασμα από το διαβιβαστικό για τον δεύτερο αστυνομικό που κατηγορείται:

" Την 21-9-2016 ο αστυνομικός ..., ενημερώνεται τηλεφωνικά από τον Σ... Δ... (αρχηγικό μέλος της μαφίας) ότι έχει εμπλακεί σε περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Κομοτηνής- Αλεξανδρούπολης, όπου και κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.

Ο .... (αστυνομικός) ενημερώνεται για την εν λόγω υπόθεση από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και πραγματοποιεί κατ' ιδίαν συνάντηση του με τον Σ...

Χρονολογικά ακολουθεί τηλεφωνική του Σ... με την σύντροφο του που βρίσκεται στην Βουλγαρία και την ενημερώνει ότι "έχουμε πρόβλημα από το Μαρούσι", "δεν ξέρω από τα τηλέφωνα λέει κάτι βρήκαν". 

Σημειώνεται ότι μέσω της διαδικασίας επισύνδεσης, η υπηρεσία μας ( η ασφάλεια Αμαρουσίου) είχε ενημερωθεί για την δράση του Σ... στην Αλεξανδρούπολη και είχε αναπτύξει σχετική συνεργασία με την εν λόγω υπηρεσία, ενημερώνοντας την ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι σε καθεστώς επισύνδεσης. Μετά από αυτή την ενημέρωση ο Σ... έλαβε ακόμα περισσότερες προφυλάξεις".

Ο αστυνομικός ... (ο τρίτος αστυνομικός ) έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες από κινητό τηλέφωνο που κατέχει η η σύντροφος του, Μ... Ν... με τον Σ... και τον ενημερώνει εάν αναζητείται από αστυνομικές αρχές".  
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια