Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μισθολογικές προαγωγές ΤΕΛΟΣ! Το γράφει ξεκάθαρα στο Μνημόνιο

Παρατίθενται επιστολή και παραπομπές αναγνώστη με τίτλο επιλογής: Βουλευτές και Υπουργούς ενημέρωση.ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ... 

Αξιότιμοι
κύριοι βουλευτές και υπουργοί στήν συγκυβέρνηση :

Aλλο μεταρρύθμιση που είναι >ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΕΛΟΣ , αναστολή συνταξιοδοτικού δικαιώματος 2 χρόνια σε όλους < και άλλο ...ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ που είναι τα παράλογα που προτείνει το ΥΠ.ΕΘ.Α με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να τα συζητάμε . 

Μισθολογικές προαγωγές ΤΕΛΟΣ! Το γράφει ξεκάθαρα στο Μνημόνιο! Δείτε το απόσπασμα


Μισθολογικές προαγωγές ΤΕΛΟΣ! Το γράφει ξεκάθαρα στο Μνημόνιο! Δείτε το απόσπασμα

Inline image 1

Τέλος στα σενάρια, στις διαψεύσεις και στις διαρροές για το τι έχουν να περιμένουν οι στρατιωτικοί ,εν ενεργεία και απόστρατοι.Τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά χειρότερα και δεν χρειάζεται κανένας να το πει. Είναι όλα γραμμένα στο Μνημόνιο Συνεννόησης και στο Μνημόνιο Οικονομικών και Χρηματοπιστωτικών Πολιτικών.


Σ΄ αυτά προβλέπεται η κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών αλλά και το “τσεκούρωμα” των συντάξεων.
Δείτε τα αποσπάσματα:

Inline image 2
Inline image 3
Inline image 4
Inline image 5
Inline image 6
Από το 2012 όλοι οι Στρατιωτικοί :

      α. Ειχαν αύξηση μισθού απο το παράλογο φαινόμενο των ΜΙΘΣΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ που αλλάζει καθε τρία χρονια ,το παράλογο ενώ κάποιο στέλεχος κατέχει βαθμό Αρχιλοχία να λαμβάνει μισθό....Ανθυπασπιστή και να του έρχεται μισθολογική προαγωγή να λάβει....μισθό Ανθυπολοχαγού ενώ.....παραμένει ...Αρχιλοχίας ας σταματήσει . 

Για τους ανακαταταγέντες ΕΚΤΟΣ Α.Σ.Ε.Π βοηθούς  ΕΠ.ΟΠ ο βαθμός Αρχιλοχία φτάνει να λαμβάνουν μισθό έως .....Λοχαγού .

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για Ταξιάρχους / Σμηνάρχους και αντίστοιχους Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού που λαμβάνουν μισθό Υποστρατήγου, Υποναυάρχου,  Υποπτεράρχου.

Ετοιμο από Νοε 2014 σχέδιο Ν3883/2010 Διατηρητέος  υπό προαγωγή  με ετήσιο κέρδος για τα Ταμεία 88 εκατ ευρώ όσο οι ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ http://www.onalert.gr/userfiles/IERARXIA_PROAGOGES.pdf

Η διαφορά με τον ισχύοντα Ν3883/2010 είναι στη σελ 23-24 ΑΡΘΡΟ 25  οι βαθμοί προαγωγής και αποστρατειών.

     β. Ειχαν αύξηση μισθού απο αύξηση ετών χρονοεπιδόματος που αλλάζει κάθε δύο χρόνια και εκφράζεται επι τοις εκατό του λαμβανόμενου βασικού μισθού (οχι κατεχόμενου αλλά μισθολογικού μισθού) και αλλάζει δηλαδή λαμβάνουν αύξηση κάθε δύο χρόνια

     γ. Ειχαν αύξηση μισθού απο πραγματικές προαγωγές οχι γιαλαντζί ,φέικ (μισθολογικές προαγωγές ) κάθε τρία –τέσσερα χρόνια.

Που είδαν όλοι οι αυτόκλητοι προστάτες τις ....μειώσεις ? 

Γκρινιάζουν και κλαψουρίζουν όλοι για...τεράστιες περικοπές (δόκιμος όρος αόριστος) στις Ενοπλες Δυνάμεις . Αλλο περικοπές στα ανταλλακτικά των εξοπλιστικών που πράγματι έχουν γίνει και είναι ξέχωρο απο έξοδα Μισθοδοσσίας  και άλλο τάχα περικοπές  μισθών που είναι ψέμα. 

Τα εκκαθαριστικά εφορίας  2014-2015 μιλούν για σοβαρές αξήσεις μισθών και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας συγκρίνει ο καθένας εκκαθαριστικό ετών 2013-2014 -2015 με εκκαθαριστικό 2016 του ...κακού ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σύμφωνα με τα γραφόμενα να υπάρχει μείωση το 2016 με τον......κακό ΣΥΡΙΖΑ 40 τοις εκατό , σύμφωνα με δηλώσεις Υ.ΕΘ.Α κ Καμένου.   

Ο πρώην ΥΕΘΑ κ Δένδιας που ανήκει στη ΝΔ οχι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόνισε στη βουλή για αυξήσεις μισθών Στρατιωτικών τα ετη 2014-2015 της τάξης 6,6% άνά έτος  (συζήτηση Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ 21/7/2016). 
Στις 14 Αυγ 2015 ψηφίστηκε ο Νόμος 4336/2015 ΦΕΚ 94  για νομοθετική ρύθμιση όσων επιθυμούν να αποστρατεύονται στα 58 έτη  και στις 17 Οκτωβρίου 2015 απαλείφθηκε με τον Νόμο 4337/2015  η διάταξη που αναφερόταν στο 58ο έτος της ηλικίας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του pronews.gr κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης που θέλησε να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του είπε : "Αντιλαμβάνομαι ότι οι δικαστές δεν νιώθουν την αγωνία του ελληνικού λαού.

Οι μισθοί και οι συντάξεις τους με... δικές τους αποφάσεις, έχουν αποκατασταθεί στα προ μνημονίων επίπεδα.  Και μάλιστα θα πάρουν και αναδρομικά ότι τους περιέκοψαν.Οι Δικαστές και Στρατιωτικοί πληρώνονται με ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ      


Το Κουαρτέτο κάνει παρατήρηση για μείωση Μισθολογικού κόστους σε όλο το Στενό Δημόσιο Τομέα που αυξάνεται 1.5% ετησίως 140 εκατ ευρώ (όσο οι Μισθολογικές προαγωγές κάθε τρία χρόνια  ) και έφτασε στα 400 εκατ ευρώ Ετησίως συνεχώς αυξανόμενο.

Τρόικα : Aπολύστε Δημ Υπαλλήλους και καταργείστε τα ειδικά Μισθολόγια.


Για να γυρίσουμε, λοιπόν, στο τώρα : Η «Ενωμένη Ευρώπη» δημιουργήθηκε όταν οι πατρίδες αποφάσισαν να ενωθούν αντί να πολεμούν μεταξύ τους και να τρώνε τις σάρκες τους.

Αλλά χωρίς πατρίδες δεν υπάρχει ούτε Ελευθερία, ούτε Δημοκρατία, ούτε η Ιστορία της Ευρώπης, ούτε μέλλον για την Ευρώπη.

Ευχαριστώ με σεβασμό στις θεσμικές σας θέσεις .

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια