Γιατί άφησε άφωνα τα δύο αυτά κοριτσάκια η Μίνυ; Δείτε τι εκπληκτικό έκανε γι’ αυτά!


Κάποιοι θεωρούν τη Disney ένα μαγικό κόσμο, χάρη στα παραμύθια που ζωντανεύουν και τους φανταστικούς χαρακτήρες που γεμίζουν τους διαδρόμους. Ωστόσο, ένα κοριτσάκι βίωσε τη μαγεία για ένα εντελώς διαφορετικό λόγο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μας παρουσιάζει τη μικρούλα Shaylee Mansfield. Τόσο η μητέρα, ο πατέρας και η ίδια, είναι κωφοί. Οι γονείς της είχαν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, καθώς μεγάλωναν, σε σχέση με της κόρης τους. Όταν ήταν παιδιά, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η μητέρα της δεν περίμενε ποτέ κάποιος να γνωρίζει νοηματική γλώσσα ή πως να επικοινωνήσει μαζί της.

Ωστόσο, η Shaylee πάει σε ένα σχολείο, όπου όλοι γνωρίζουν τη νοηματική και την καταλαβαίνουν πάντα. Είναι ένα ασφαλές μέρος για το κοριτσάκι. Έξω, όμως, από τα όρια του σχολείου, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το μέσο άτομο δεν γνωρίζει τη νοηματική γλώσσα κι έτσι η Shaylee συχνά νιώθει στο περιθώριο.

Μια μέρα, οι γονείς την πήγαν στο θεματικό πάρκο της Disney. Η ίδια και η αδερφή της ποζάρουν με τη Μίνυ Μάους. Όταν τελειώνουν με τη φωτογράφηση, η Μίνυ τους αφήνει άφωνους. Μαθαίνει νοηματική γλώσσα για να επικοινωνεί με παιδιά, ακριβώς όπως η Shaylee. Ενώ φαίνεται μια απλή κίνηση, σημαίνει τα πάντα να νιώθει ότι την λαμβάνουν υπόψη.

Φανταστείτε να είστε στην ηλικία της και ποτέ να μην σας έχει ακούσει ή δει κανείς. Τότε ξαφνικά συμβαίνει το απροσδόκητο, κάποιος σας βλέπει και σας ακούει! Σίγουρα ο κόσμος φαίνεται πιο ελπιδοφόρος εκείνη τη μέρα!

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό βίντεο:Πηγή: athensmagazine.gr