Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι ζευγαριού (φωτό)

Συνελήφθησαν την Πέμπτη το απόγευμα 43χρονη ημεδαπή και 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατόπιν
συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην κοινή οικία της 43χρονης και του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηλεκτρική συσκευή, έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 κιλά κάνναβη. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

candianews.gr
unnamed-5unnamed-4unnamed-3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια