Τόσκας: Ουδέποτε έγινε λόγος για τέλος στις μισθολογικές προαγωγές

Σε τρολάρισμα του διαδικτύου αποδίδεται κατά πως φαίνεται και εν τοις πράγμασι διαπιστώνεται, η απόδοση στον υπουργό δημόσιας τάξης Νίκο Τόσκα της δήλωσης για οριστικό τέλος στις μισθολογικές προαγωγές και μάλιστα από βήματος Βουλής.

Το θέμα που από χθες δημοσιεύεται και αναδημοσιεύτηκε από το bloko.gr, αποτελεί απόσπασμα από ερώτηση που κατατέθηκε το ... 2015, χωρίς ωστόσο και πάλι ν' απηχεί ούτε την ουσία, ούτε το νόημα της τότε απάντησης στη διάρκεια κοινοβουλευτικού ελέγχου, και σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, όταν ο κ. Τόσκας διευκρίνισε πως αρμόδιο είναι το υπουργείο Οικονομικών.

Πολύ δε περισσότερο, καθώς ακόμη και σήμερα, δεν έχει συζητηθεί στην ουσία του το ζήτημα των ισοδύναμων.

Για το θέμα και τη διάσταση που γνώρισε μέσα στις τάξεις του αστυνομικού προσωπικού, ρωτήθηκε νωρίτερα στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ ο κ. Τόσκας από τον πρόεδρο της ν/α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη και τον πρόεδρο Αρκαδίας Παναγιώτη Καγκαράκη, ο οποίος το διέψευσε και απάντησε οτι ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις και προφανώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί συρραφή αποσπασματικών προηγούμενων δηλώσεων του και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. 

Η φωτογραφία και η τελευταία διευκρίνιση, αναρτήθηκαν στο facebook από τον κ. Καλλιακμάνη
.