Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη σοκ! Εμπλέκεται και άλλος ανώτερος αξιωματικός στη μαφία των Ρομά, Ο αστυνομικός διευθυντής είχε κατηγορηθεί και για παράνομες εληνοποιήσεις

Ένα νέο πρόσωπο ανώτερου αξιωματικού φαίνεται να ξεπροβάλει μέσα από την έρευνα της αστυνομίας για την λερναία ύδρα των διαρρηκτών των
σελέμπριτι. 

Και μάλιστα, διαφαίνεται ως εμπλεκόμενο το πρόσωπο ενός ανώτερου αξιωματικού, ενός αστυνομικού διευθυντή συγκεκριμένα, ο οποίος στο παρελθόν κι ενώ υπηρετούσε σε τμήμα της δυτικής Αττικής, είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε δίκτυο αστυνομικών που έστησαν βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων. Από την κατηγορία εκείνη έχει απαλλαγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το όνομα και τα στοιχεία που εμπλέκουν τον αστυνομικό διευθυντή αναμένεται να δοθούν στους αδιάφθορους στο πλαίσιο της ξεχωριστής για τους 7 αστυνομικούς (εκτός των τριών που ήδη κατηγορούνται) έρευνας και δικογραφίας για να εξακριβωθεί εάν συντρέχουν λόγοι ποινικής δίωξης.

Η συνομιλία του αστυνομικού διευθυντή που παραθέτουμε μέσα από τη δικογραφία του Τ.Α. Αμαρουσίου, είναι με κορυφαίο όσο και σημαίνον μέλος της συμμορίας και όσο αυτή διαρκή, ακούγονται από τον ασύρματο του αξιωματικού, όσα διαβιβάζει το κέντρο επιχειρήσεων και συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ.  









.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια