Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι αναζητούσαν στο διαδίκτυο οι Αμερικανοί αμέσως μετά την επικράτηση του Τραμπ;


Οδηγίες για μετανάστευση αναζητούσαν online πανικόβλητοι Αμερικανοί, μόλις τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών άρχισαν να δείχνουν την απροσδόκητη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Λέξεις και φράσεις όπως «μεταναστεύω» και «πώς να μεταναστεύσω στον Καναδά» επικράτησαν, όπως γράφει η Telegraph, στις αναζητήσεις των Αμερικανών στη σελίδα της Google, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επικράτησης του Τραμπ σε μία σειρά από κρίσιμες πολιτείες. Παράλληλα, ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών παγκοσμίως αναζήτησε τη φράση «το τέλος του κόσμου».

Στο μεταξύ, στον Καναδά ο ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης «κράσαρε», λόγω της μεγάλης αύξησης των επισκεπτών που έψαχναν να βρουν πληροφορίες. Πολλοί Αμερικανοί δήλωναν προεκλογικά, συχνά μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ.

Πάντως, το Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.


Πηγή: lifo.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια