Το πρώτο κινητό για … κατοικίδια είναι πλέον πραγματικότητα!


Λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και ανησυχείς για το ζωάκι σου που το αφήνεις πίσω. Φαντάσου λοιπόν πως θα ήταν αν είχες τη δυνατότητα να του μιλήσεις και να το δεις, όπως ακριβώς κάνεις και με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. 

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε το PetChatz, το πρώτο κινητό για κατοικίδια για να μπορείς να μιλήσεις στο ζωάκι σου την ώρα που λείπεις από το σπίτι.

Τι είναι το PetChatz


Το PetChatz είναι μία συσκευή βίντεο κλήσης που μπορούμε να χρησιμοποιούμε άνθρωποι και κατοικίδια όταν είμαστε μακριά! Ακόμα κι αν είστε σε ταξίδι στην άλλη άκρη της γης, γίνεται να επικοινωνήσετε με το σκυλάκι ή το γατάκι σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Πώς λειτουργεί

Λειτουργεί όπως ένα smartphone, μόνο που το αγαπημένο σου τετράποδο φιλαράκι θα μπορεί επίσης να σε καλεί στο κινητό σου! Περιέχει μία οθόνη με κάμερα και ηχείο για να μπορεί να ακούσει τη φωνή σου, ενώ με ένα κουμπί που θα βρίσκεται στο πάτωμα, θα μπορεί να ενεργοποιεί την κλήση ποιος άλλος από το ζωάκι σου!


Το gadget θα συνδέεται στο wifi του σπιτιού, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ανταμείβει την εξυπνάδα του μικρού του φίλου από μακριά, αφήνοντας λιχουδιές γι’ αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιεί τη βίντεο-κλήση!

Τι λένε οι άνθρωποι που το έφτιαξαν

Ο CEO της PetChatz, είπε σε συνέντευξη του πως δημιούργησαν το gadget για να μπορούν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όταν λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι ή βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια. Οι τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος είναι άριστες, με high definition βίντεο και premium ήχο, ενώ είναι ένα πρωτοποριακό επίτευγμα που θα επιτρέπει στα ζωάκια να επικοινωνούν μαζί μας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία!


Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγχει αυτές τις κλήσεις, προγραμματίζοντας τες στην εφαρμογή PetChatz. Το κατοικίδιο θα μπορεί να πατήσει το κουμπί PawCall της συσκευής, στις προγραμματισμένες από τον ιδιοκτήτη ώρες, αφού εκείνες τις ώρες θα ανάβει ένα φωτάκι στη συσκευή που θα το αναγνωρίζει μετά από εκπαίδευση!

Τι γίνεται όταν το κατοικίδιο πατήσει το κουμπί


Αναλόγως τις ρυθμίσεις του ιδιοκτήτη, μπορεί να λάβει ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα email ως ειδοποίηση ότι το ζωάκι του θέλει να κάνουν chat! Μετά μπορεί να καλέσει το ζωάκι του μέσω της εφαρμογής για να το δει και να του μιλήσει!

Ποιο είναι το κόστος

Δεν υπάρχει συνδρομή σε αυτή την υπηρεσία, αν και τα περισσότερα gadget τέτοιου τύπου έχουν. Παρόλα αυτά η αρχική τιμή του PetChatz HD είναι 379 δολάρια ενώ το κουμπί κλήσης PawCall κοστίζει 99 δολάρια! Συνολικά το κόστος είναι γύρω στα 480 δολάρια.

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε

Με παραγγελία μόνο. Δυστυχώς δεν πωλείται στην αγορά ακόμα, αλλά με παραγγελίες μπορείτε να αποκτήσετε και τη συσκευή βίντεο κλήσης και το κουμπί κλήσης για τα κατοικίδια σας, και να αρχίσετε μία μοναδική εμπειρία επικοινωνίας όσο είστε χώρια!

Πώς μαθαίνει το κατοικίδιο να κάνει την κλήση

Όπως και όλα όσα έχει μάθει μέχρι τώρα, μέσω εκπαίδευσης μπορεί να μάθει να τα κάνει. Το PawCall κουμπί έχει φωτάκι που ανάβει όταν μπορεί να σε καλέσει, αυτό ούτως ή άλλως μπορεί να το παρατηρήσει. Η εκπαίδευση του θα βασιστεί στην προτροπή από τον ιδιοκτήτη και την ανταμοιβή με λιχουδιές!


Πηγή: aggouria.net