Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε ποιον διάλεξε για κουμπάρο ένα ζευγάρι από τη Ρωσία!


Ένα ζευγάρι από τη Ρωσία ετοιμαζόταν να παντρευτεί και διάλεξε ένα διαφορετικό κουμπάρο για να τους παντρέψει!

Ο Ντένις και η Νέλια θέλησαν να πρωτοτυπήσουν στην επιλογή κουμπάρου και ομολογουμένως τα κατάφεραν καθότι επέλεξαν για το ρόλο αυτό μια… αρκούδα. Ωστόσο η ιστορία δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Τη μικρή αρκούδα, που ακούει στο όνομα Στέπαν, την υιοθέτησαν, όταν ήταν 3 μηνών και βρέθηκε από κυνηγούς στο δάσος να περιπλανιέται, καθώς είχε χάσει τη μητέρα του. Έκτοτε ο Στέπαν ζει μαζί τους ως κατοικίδιο.


Ο 23χρονος αρκούδος Στέπαν, βάρους 130 κιλών, κράτησε μάλιστα τα χέρια των νεόνυμφων, σαν κανονικός κουμπάρος, πρόσφερε τη γαμήλια ανθοδέσμη στη νύφη και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες του ζευγαριού.


Η Νέλια ανέφερε ότι στον Stepan αρέσει πολύ να κάθεται μαζί τους στον καναπέ, ενώ παρακολουθούν τηλεόραση. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και είναι πολύ κοινωνική αρκούδα. Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι καθόλου επιθετικός, δεν μας έχει δαγκώσει ποτέ».


«Και οι δύο μας γνωρίζουμε ότι ο Στέπαν είναι μια καλόβολη αρκούδα, αλλά παραμένει ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ζώο. Φοβόμασταν λίγο, αλλά χαιρόμαστε που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να κάνουμε αυτή τη φωτογράφηση με τον Στέπαν», ανέφερε ο γαμπρός.



Ωστόσο, το ζευγάρι αν και φαίνεται χαλαρό και ήρεμο στις φωτογραφίες, εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης υπήρχαν στιγμές όπου φοβήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε το ζώο.


Πηγή: dailymail.co.uk, athensmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια