Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ αστυνομικού Τ.Α. της δυτικής Αττικής με μαφιόζο, για το "στήσιμο" άλλου μέλους της μαφίας των σελέμπριτι

Το σενάριο είχε γραφτεί και μάλιστα, πέρασε από την έγκριση του σκηνοθέτη.

Το "στήσιμο" σχετιζόταν με το σπάσιμο του παραθύρου ενός αυτοκινήτου και την
υποτιθέμενη ληστεία με την απειλή όπλου από ανταγωνιστικό μέλος.

Στο ρόλο του σεναριογράφου ο Σ...Φ.... γνωστός πλέον ως "Σέφκης" και του σκηνοθέτη αστυνομικοί από το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, μέχρι του αστυφύλακα.

Όπως σημειώνεται από αξιωματικούς που μίλησαν στο bloko.gr, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς έχουν συνομιλίες μαζί του. Πρόκειται για τον αρχηγό μιας από τις 4 οικογενειακές μαφίες πρώτης γραμμής και ο ένας από τους 2 που κατάφεραν να ξεφύγουν αφήνοντας πίσω τους τηλεοράσεις και ... φούρνους ανοιχτά, καθώς και τις κρύπτες με χρήματα και κλοπιμαία να χάσκουν ανοιχτά.

Του τελευταίους δύο τον "Σέφκη" δηλαδή και τον Α... Σφ..., φέρεται να ενημέρωσε αστυνομικός υποδιευθυντή λίγες ώρες πριν από την έναρξη της λεόντιας επιχείρησης.    


Στις συνομιλίες που παραθέτει το bloko.gr, ακούγονται ο ... αρχηγός "Σέφκης" με τον αστυνομικό τμήματος ασφαλείας της δυτικής Αττικής. 










Σ' αυτή τη συνομιλία παρεμβάλλεται ο άνθρωπος που θα έστηνε για λογαριασμό του "Σέφκη" τον Β.Α. με το ψευδώνυμο "Αραπός". 




Η παράσταση κλείνει με ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του αστυνομικού με τον Χ... Β... ή  "Μάκης ο Σατανάς". 






.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια