Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτα εγκλήματα που διέπραξαν ανήλικοι


Όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια ακούμε καθημερινά για εγκλήματα, τα οποία γίνονται όλο και πιο φρικτά. Και το ακόμη χειρότερο είναι όταν ακούμε να έχει διαπράξει το έγκλημα ένας ανήλικος.

Παρακάτω θα διαβάσεις 7 απίστευτες δολοφονίες που διέπραξαν παιδιά!

Graham Young


Σε ηλικία μόλις 15 ετών πήρε την απόφαση και δηλητηρίασε και τα 5 μέλη της οικογένειάς του αλλά και συμμαθητές του. Προφανώς, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο αλλά και εκεί δεν σταμάτησε, καθώς δηλητηρίασε περισσότερα από 70 άτομα που βρίσκονταν μαζί του, ώσπου τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Brenda Ann Spencer


Το 1979, η 16χρονη τότε Brenda Ann Spencer πυροβόλησε από το παράθυρο του δωματίου της, στοχεύοντας απέναντι ένα τοπικό σχολείο, με αποτέλεσμα να σκοτώσει δύο παιδιά και να τραυματίσει ακόμη οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός δασκάλου.

Bryan και David Freeman


Ο Bryan σε ηλικία 16 ετών και ο David στα 17 του, μπήκαν στη φυλακή επειδή μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τους γονείς τους, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί μιας και δολοφόνησαν και τον 11χρονο αδελφό τους.

Michael Hernandez


Ο Hernandez προκάλεσε το θάνατο ενός φίλου του μαχαιρώνοντάς τον στο μπάνιο. Το κορυφαίο όμως είναι ότι δήλωσε στην αστυνομία πως σκόπευε να σκοτώσει ακόμη και την αδελφή του και πολλά άλλα παιδιά.

Michael Carneal


Αυτός ο πιτσιρικάς τώρα, κατάφερε και πέρασε μέσα στην ομάδα προσευχής στο σχολείο του μερικά μαχαίρια και όπλα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει δύο παιδιά και να τραυματίσει ακόμη τρία. Λίγο αργότερα, τον άκουσαν να φωνάζει και να παρακαλάει να τον σκοτώσουν, επειδή δεν πίστευε αυτό που έκανε.

Mary Bell


Όσο για τη Mary Bell, ήταν μόλις 11 ετών όταν σκότωσε δύο μικρά παιδάκια τριών και τεσσάρων ετών, στραγγαλίζοντάς τα και στη συνέχεια χάραξε στο στήθος τους τα αρχικά της. Πιο περίεργο τρόπο δεν θα μπορούσε να βρει η 11χρονη για να αφήσει το στίγμα της.

Eric Smith


Ο 14χρονος Eric αποφάσισε να σκοτώσει το συμμαθητή του Derrick Robie, επειδή υποτίθεται ότι έπεσε θύμα bulling από εκείνον. Τον παρέσυρε μέσα στο δάσος και να τον μαχαίρωσε, πριν του δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο κεφάλι με ένα μεγάλο βράχο.


Πηγή: aggouria.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια