Εστίες υγειονομικών κινδύνων στο Πρωτοδικείο Αθηνών


Εστίες υγειονομικών κινδύνων αλλά και προβλήματα στις κτηριακές υποδομές του συγκροτήματος που θέτουν ζητήματα ασφαλείας, εντοπίστηκαν μετά από επιθεώρηση στους χώρους του Πρωτοδικείου Αθηνών, έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣΑ.

Μετά από λεπτομερή επιθεώρηση των χώρων ο γιατρός του ΔΣΑ  Κωνσταντίνος Γιαννούκος σε έκθεση που συντάσσει αποτυπώνει παραλείψειςκαι υγειονομικούς κινδύνους.

Η έκθεση εστάλη αρμοδίως από το ΔΣΑ στις 14.11.2016 στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στους Προϊστάμενους του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 Κατόπιν αυτού, στις 23.11.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπό τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου  Γεώργιο Σάρλη, παρόντος του Προϊστάμενου του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών Ελευθέριο Γεωργίλη.
Αφού επιβεβαιώθηκαν οι διαπιστώσεις της Έκθεσης, κατέστη απολύτως σαφής ο επείγων και επιτακτικός χαρακτήρας επίλυσης του προβλήματος.

 Το Υπουργείο δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί, διασφαλίζοντας τα αναγκαία κονδύλια, η Διοίκηση του Πρωτοδικείου δεσμεύθηκε να τα αξιοποιήσει προς το σκοπό επίλυσης των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

naftemporiki.gr