Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια γραφειοκρατική αγκύλωση στέλνει πίσω την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ;

Η αναδιάρθρωση της αστυνομίας διατυμπανίστηκε από την ηγεσία στις 22 Σεπτεμβρίου ως καινοτομία για την ΕΛ.ΑΣ. (και θα ήταν, αν ήταν πιο ρεαλιστικά τολμηρή στις συγχωνεύσεις), με την υποσημείωση τότε από την ηγεσία ότι οι πρώτες εφαρμογές και ειδικά οι συγχωνεύσεις των τμημάτων θα γίνονταν στις αρχές Οκτωβρίου, όπερ και ... δεν εγένετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όλο εγχείρημα κόλλησε στην γραφειοκρατία. Και συγκεκριμένα, στην αδυναμία ν' ανταποκριθούν μέσα στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια οι εντεταλμένες υπηρεσίες του αρχηγείου, να καθορίσουν το νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών.

Δηλαδή, από την υφιστάμενη σήμερα δομή των τμημάτων που αύριο και όταν γίνει πράξη η αναδιοργάνωση και συγχωνευτούν, πόσοι αστυνομικοί έχουν οργανικές θέσεις και πόσοι θ' απαιτούνται για την λειτουργία του νέου, προκειμένου να υπολογιστεί αν και τι προσωπικό εξοικονομείται, ώστε να διατεθεί σε άλλες υπηρεσίες με ανάγκες σε προσωπικό. Αυτή η φαινομενικά απλή πράξη δεν έχει γίνει και γι αυτό καθυστερεί να "μπουσουλήσει" η αναδιάρθρωση, εξηγούν στο bloko.gr αρμόδιοι αξιωματικοί.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια