Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι τρώνε για πρωινό σε άλλες χώρες; Πάρτε ιδέες!


Όλοι συμφωνούν στη σημασία του πρωινού σε μια ισορροπημένη διατροφή. Αν σας αρέσει το πρωινό, δείτε τι τρώνε για πρωινό σε όλο τον κόσμο και θα εκπλαγείτε:

Νορβηγία


Το πρωινό για τους Νορβηγούς είναι ένα από τα πιο θρεπτικά γεύματα. Ξεκινούν τη μέρα τους τρώγοντας κρέας, ψάρι ή σούπα. Εξέχουσα θέση στο τραπέζι έχει το gjetost, που σημαίνει κατσικίσιο τυρί στα Νορβηγικά, είναι καφέ χρώματος, ενώ η γεύση του θυμίζει καραμέλα.

Ινδία


Το παραδοσιακό πρωινό της Ινδίας περιλαμβάνει ένα ζυμωτό μπιφτέκι από μαύρες φακές και ρύζι και σερβίρεται με σάλτσα από chutney και sambar.

Κίνα


Το κινέζικο πρωινό ξεκινά γύρω στις 7 το πρωί. Οι Κινέζοι προτιμούν ένα ελαφρύ γεύμα, όπως για παράδειγμα, doutszyan, το οποίο είναι ζεστό γάλα σόγιας, και baozi , δηλαδή κέικ ζύμης, στον ατμό.

Ισπανία


Το πρωινό για τους Ισπανούς αρχίζει γύρω στις 11 το πρωί. Παραδοσιακά, στο τραπέζι υπάρχει η τορτίγια πατάτας, που θυμίζει τη δικιά μας ομελέτα. Επίσης, θα έχουν τάπας και διάφορα μικρά σάντουιτς με διάφορες γαρνιτούρες.

Μαλαισία


Το κύριο πιάτο του πρωινού στη Μαλαισία είναι ψάρια με κάρυ και σάλτσα τσίλι και βραστά αυγά. Μια άλλη επιλογή για Μαλαισιανό πρωινό είναι ζεστό κέικ από λεπτή ζύμη Roti που μπορεί να καταναλωθεί από μόνο του ή με πουρέ από φακές. Επίσης, οι κάτοικοι νησιού φτιάχνουν λουκουμάδες από αλεύρι ρυζιού.


Πηγή: news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια