Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επ'αυτοφώρω σύλληψη ληστή από την Ομάδα ΖΗΤΑ

Λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο, από το οποίο είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 74.000 ευρώ, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν 38χρονο ληστή οι
μοτοσικλετσιτές της Ομάδας ΖΗΤΑ, στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Λίγο νωρίτερα, ο 38χρονος είχε μπει στο κατάστημα σαν πελάτης, αλλά πολύ γρήγορα έδειξε τον πραγματικό στόχο του. Με τη χρήση βίας και την απειλή όπλου άρπαξε χρήματα και κοσμήματα και τράπηκε σε φυγή, αλλά τον καταδίωξε ο κοσμηματοπώλης και περίοικοι ενημέρωσαν το "100".
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο συλληφθείς από το 2015  διέπραττε με την απειλή πιστολιού και συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, ληστείες σε τράπεζες και καταστήματα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη ενώ περαιτέρω κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, ογδόντα έξι (86) φυσίγγια, μία (1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα (1) ομοίωμα χειροβομβίδας, το χρηματικό ποσό των -1.590- ευρώ, δύο (2) πλαστά δελτία ταυτότητας και διάφορα είδη ένδυσης και αμφίεσης.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών, εκ των οποίων τρείς (3) σε τράπεζες, μία (1) σε κοσμηματοπωλείο και μία (1) σε ανταλλακτήριο χρημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια