Μέχρι που έφτασε αυτός ο άνδρας για να βρει την πιο νόστιμη πίτσα;


Ελάχιστοι από εμάς θα μπορούσαν να πουν όχι σε ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα, αλλά ακόμη πιο λίγοι θα αποφάσιζαν να γυρίσουν τον κόσμο προκειμένου να δοκιμάσουν όσον το δυνατόν περισσότερες πίτσες μπορούν.

Ένας από αυτούς είναι ο Phil Duncan, ένας Άγγλος από το Λίβερπουλ, ο οποίος μένει στο Σιάτλ και το έχει βάλει σκοπό να δοκιμάσει όσες πίτσες μπορεί για να βρει την καλύτερη.


«Την ίδια στιγμή το Instagram ήταν πολύ δημοφιλές. Ταξίδευα όλο και περισσότερο σε μεγαλύτερα ταξίδια, οπότε αυτόματα ανέβαζα φωτογραφίες γενικές από τα ταξίδια μου. Παρατήρησα ότι οι φίλοι μου έκαναν περισσότερα like στις φωτογραφίες που έτρωγα πίτσα, παρά στις γενικές, αφού γνωρίζουν την αγάπη μου για την πίτσα. Οπότε, συνέχισα να δείχνω όλες τις πίτσες που τρώω σε όλες τις χώρες που πηγαίνω», έγραψε ο ίδιος στο Mashable.


Ποια η σχέση του με την πίτσα;

«Πάντα λάτρευα την πίτσα. Έτρωγα πίτσα τα Χριστούγεννα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πέρσι τα Χριστούγεννα ήμουν στο Ρίο και κατάφερα να βρω μία πιτσαρία ανοιχτή ώστε να διατηρήσω την παράδοση», συμπλήρωσε.


Όσο για την πιο αγαπημένη του πίτσα, αυτή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ η δεύτερη καλύτερη είναι στη Μαλαισία.


«Έχω δοκιμάσει πολλές καλές πίτσες σε πάνω από 30 χώρες και 5 ηπείρους, αλλά η καλύτερη είναι στη Νέα Υόρκη».


Πηγή: huffingtonpost.gr