Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μήνυση κατέθεσε μη καπνιστής όταν είδε τη φωτογραφία του σε πακέτο τσιγάρων!


Μήπως αυτός ο άνδρας υπάρχει και στο δικό σας πακέτο τσιγάρων; Ο ίδιος πάντως, όταν είδε τη φωτογραφία του σε πακέτο τσιγάρων, έγινε έξαλλος και απάντησε με μήνυση, αφού χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία του πάνω σε πακέτα τσιγάρων. Και μια μικρή λεπτομέρεια: δεν είναι καν καπνιστής!

Πώς έχει η ιστορία: ο 54χρονος Ισπανός, που έγινε γνωστός στον Τύπο με τα αρχικά FJTA (και δεν θέλει να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του), είχε μπει στο νοσοκομείο, στην ισπανική πόλη Κομποστέλα, πριν από τρία χρόνια, να κάνει μια ορθοπεδική επέμβαση στην πλάτη. Στο χειρουργείο του χορηγήθηκε οξυγόνο. Αυτή λοιπόν η φωτογραφία του βρέθηκε σε πακέτο τσιγάρων, στο πλαίσιο του γνωστού πλέον αντικαπνιστικού νόμου με τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες.


Η φωτογραφία τον έδειχνε συνδεδεμένο με τη μηχανική υποστήριξη οξυγόνου και από κάτω μια λεζάντα «το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία». Ο 54χρονος όμως δεν είχε καμία σχέση με προβλήματα λόγω καπνίσματος και δεν είναι καν καπνιστής.

Οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία σε κάποιο πακέτο τσιγάρων, τον αναγνώρισαν και τον ειδοποίησαν.


Ο 54χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του νοσοκομείου (για αρχή), καθώς υποστηρίζει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε εν αγνοία του, την ώρα που ήταν σε νάρκωση.

Το νοσοκομείο διεξάγει έρευνα για το πώς η φωτογραφία ενός μη καπνιστή κατέληξε να μπει στα πακέτα τσιγάρων χωρίς τη συγκατάθεσή του.


Πηγή: news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια