Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ευθύνες της ομάδας ΔΙΑΣ για την εξαΰλωση των νυχτερινών, Επιστολή αστυνομικού

Από αστυνομικό, αναγνώστη του bloko.gr λάβαμε το μήνυμα που ακολουθεί...

"Κ. Καραιβάζ καλημέρα σας. Θέλω να αναφερθώ στο θέμα που έχετε ήδη θίξει το οποίο είναι η μη καταβολή ολόκληρων των νυχτερινών στην ΕΛ.ΑΣ.
Έχει κυκλοφορήσει "έξω" ότι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. παρόλο που δουλεύουν γύρω στις 30 ώρες νυχτερινών (σ.σ. δικαιούμαστε  να πληρωθούμε κάθε μήνα 48 ώρες) η γραμματεία της ΔΙ.ΑΣ. (δεν γνωρίζω με ποιανού εντολή που σίγουρα το θεωρώ παράνομο) τους χρεώνει ότι δούλεψαν και τις 48 ώρες. Κάπως έτσι πιστεύω ότι τελειώνουν πρόωρα το κονδύλιο για τα νυχτερινά και κάθε τέλος της χρονιάς έχουμε το ίδιο έργο.
Και παράλληλα είναι άδικο όταν ένας αστυνομικός στο τμήμα θα πληρωθεί όσα νυχτερινά κάνει (που αυτό είναι και το σωστό.)
Ευχαριστώ".

Σημείωση bloko.gr: Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε εφαρμοστεί από σύστασης των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ με πρόθεση την  προσέλκυση του εθελοντικού ενδιαφέροντος των αστυνομικών, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα της χορήγησης κάποιου ειδικού επιδόματος. Και λόγο επικινδυνότητας έργου, είχε προβλεφθεί η χορήγηση των νυχτερινών. Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα πάντως, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εκτελούν κανονικά νυχτερινές βάρδιες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια