Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκλεψαν ακόμη και τις γκοφρέτες από νηπιαγωγείο στην Πέλλα

p1b2100r19l2t1gc1sfv1js915ep5
Διέρρηξαν το 1ο και 3ο νηπιαγωγείο της Σκύδρας. Για άλλη μια φορά μέσα σε 15 μέρες διαρρήκτες εισβάλλουν στο ιστορικό νηπιαγωγείο της πόλης (1ο & 3ο) προκαλώντας ζημιές και αφαιρώντας από το εσωτερικό πολύτιμα αντικείμενα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες και εκτιμήσεις η ληστεία πραγματοποιήθηκε  χθες το Σάββατο το βράδυ με τους ληστές να σκαρφαλώνουν από την πίσω μεριά του σχολείου, να σπάνε το λουκέτο της καγκελόπορτας και παραβιάζοντας την κλειδαριά της πόρτας να εισέρχονται στο εσωτερικό του πρώτου ορόφου.
Οι ζημιές είναι αρκετές και ο πρώτος έλεγχος από την διευθύντρια που έτρεξε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός δείχνει ότι κλάπηκαν η μονάδα ενός υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι οι «απατεώνες» θέλησαν να γλυκαθούν μιας και βρέθηκαν γκοφρέτες φαγωμένες. 
 
Το περιστατικό επαναλαμβάνεται σχεδόν καρμπόν με την διαφορά ότι πριν δέκα με δεκαπέντε μέρες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό των 100ευρώ περίπου. Να πούμε ότι στο σχολείο στο ξεκίνημα της σεζόν τοποθετήθηκε προβολέας ώστε να φωτίζεται ο χώρος αλλά όπως φαίνεται δεν αποθάρρυνε τους ληστές. Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Σκύδρας, Θέμης Κρητίδης ο οποίος φανερά στεναχωρημένος κι εκνευρισμένος καταδίκασε το γεγονός και έκανε λόγο για ακατανόητες πράξεις όταν στις δύσκολες αυτές εποχές ακόμη κι ένα μολύβι δεν περισσεύει. 

πηγή: seleo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια