Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοντά στα ίχνη της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου;

Μία ανάσα από τον εντοπισμό της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου βρίσκεται η οικογένεια του 26χρονου παλικαριού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012 με μία μυστηριώδη


 απαγωγή, που έκανε πάταγο στην κοινή γνώμη, καθώς όλα δείχνουν ότι κατέληξε στη δολοφονία του.


Η μητέρα του Μάριου Βαρβάρα Θεοδωράκη προσέλαβε έναν Αμερικανό ιδιωτικό ερευνητή για να ανακαλύψει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται θαμμένος ο γιος της. Ο Αμερικανός, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ με την ιδιότητα του ερευνητή ανθρωποκτονιών, έχει ήδη φτάσει πολύ κοντά σε δύο πιθανές τοποθεσίες.
Η μία είναι αυτή όπου πρέπει να έγινε η προσωρινή ταφή της σορού του Μάριου και η δεύτερη (η οποία βρίσκεται αρκετά μακριά από την Αθήνα) αυτή όπου πιθανολογείται ότι πρέπει να έγινε η οριστική προσπάθεια για την εξαφάνισή της.
Οι τηλεφωνικές συνομιλίες
Η έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή γίνεται με βάση τις τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και τις κινήσεις του αυτοκινήτου των δραστών, που έγιναν γνωστές μέσα από τη δικογραφία. Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος Νίκος Ρουσσόπουλος, η οικογένεια είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμπληρωματική μήνυση, αφού έχουν προκύψει νέα στοιχεία, που οδηγούν την υπόθεση σε περαιτέρω εξελίξεις.
«Πρωτόδικα, είχε γίνει έρευνα από τον γενετιστή Γιώργο Φιτσιάλο εκ μέρους της οικογένειας και είχε επικυρωθεί πλήρως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οταν έγινε η δεύτερη έρευνα από τα εγκληματολογικά, βρέθηκαν κάποια “ορφανά” ίχνη DNA, που αφορούν κηλίδες αίματος τόσο στην καμπίνα του αυτοκινήτου όσο και στον χώρο του πορτμπαγκάζ.
Ο Αμερικανός ερευνητής βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, προκειμένου να ταυτοποιήσει τα “ορφανά” αυτά DNA με άλλα πρόσωπα, που πιθανόν να εμπλέκονται στην απαγωγή και την ανθρωποκτονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα αυτά θα τα έχουμε έως τις 10 Νοεμβρίου, οπότε θα καταθέσουμε συμπληρωματική μήνυση. Αλλωστε, τα στοιχεία αυτά καταδεικνύουν ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στη δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, που έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου του 2017» δήλωσε ο κ. Ρουσσόπουλος.
Η μητέρα του 26χρονου Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, μίλησε στην «Espresso» για την αγωνία της σχετικά με τα νέα στοιχεία που βρήκε ο ιδιωτικός ερευνητής από τις ΗΠΑ και ζήτησε βοήθεια για να βρεθεί, επιτέλους, η σορός του παιδιού της.
«Απευθύνω θερμή έκκληση σε αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια. Θέλω να βρω τον Μάριο...» είπε.
dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια