Πύργος: Λήστεψαν με μαχαίρι ιδιοκτήτρια βενζινάδικου


Με πρόσχημα πως θα βάλουν βενζίνη στην μηχανή τους, δύο άγνωστοι δράστες το μεσημέρι της Παρασκευής, αφαίρεσαν από βενζινάδικο της Εθνικής Οδού Πύργου – Τριπόλεως, το συνολικό ποσό
των 500 ευρώ και έφυγαν σαν κύριοι. Με την χρήση μαχαιριού, η άτυχη ιδιοκτήτρια του Πρατηρίου, δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι αναγκάστηκε να δώσει τα χρήματα στον άγνωστο δράστη ο οποίος στεκόταν απέναντί της κρατώντας το μαχαίρι και ζητώντας της, αντί για τα ρέστα από την βενζίνη, τα χρήματα που είχε στο ταμείο της.

Λίγο πρίν της 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο επιβαίνοντες, άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, σταμάτησε στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων του Χρύσανθου Καλετσάνου που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Πύργου – Τριπόλεως. Ο οδηγός της μηχανής παρέμεινε στη θέση του και μόλις η ιδιοκτήτρια βγήκε από το χώρο προκειμένου να τους εξυπηρετήσει, εκείνος της ζήτησε να φουλάρει το ντεπόζιτο της μηχανής. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και αφού ο ένας από τους δύο της παρέδωσε τα χρήματα για την βενζίνη που είχε βάλει, ο δεύτερος μπήκε μέσα στο κατάστημα προκειμένου να πάρει τα ρέστα.

Όμως αντί για ρέστα, ο άγνωστος, που συνέχισε να φορά το κράνος του, έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και με την απειλή αυτού, ζήτησε από την γυναίκα τα χρήματα που έχει στο ταμείο της. Η άτυχη ιδιοκτήτρια που «πάγωσε» στη θέα του μαχαιριού και μην μπορώντας να αντιδράσει, παρέδωσε στον άγνωστο δράστη το συνολικό ποσό των 500 ευρώ που είχε εκείνη την στιγμή. Όλα, έγιναν αστραπιαία και μόλις ο δράστης πήρε τα χρήματα, επιβιβάστηκε γρήγορα στην μηχανή, η οποία αποχώρησε με κατεύθυνση την Αρχαία Ολυμπία.


πηγή: patrisnews