Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία! Πήρε πρώτη φορά ναρκωτικά και πέθανε

Η 28χρονη Stephanie Brown, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε μετά από μια τζούρα θανάσιμου κοκτέιλ νόμιμων ναρκωτικών.
Είχε μόλις βάλει τα παιδιά της για ύπνο όταν της
προσέφερε μια χημικά ενισχυμένη μορφή κάνναβης, που είναι γνωστή ως "Insane Joker" και "Exploded", ένας φίλος της από το σχολείο. Η 28χρονη σκέφτηκε πως θα ήταν ακίνδυνο, αλλά κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε λίγο αργότερα.
Ο John Reynolds που κοιμόταν στον καναπέ της ανακρίθηκε αργότερα από τις αρχές αλλά δεν απαγγέλθηκε κατηγορία εναντίον του καθώς είχε αγοράσει νόμιμα τα συνθετικά ναρκωτικά από τοπικό κατάστημα.

Ένα περίπου μήνα αργότερα απαγορεύτηκαν όλα τα νόμιμα ναρκωτικά. Ο John Reynolds επρόκειτο να δώσει στοιχεία κατά τη διάρκεια έρευνα για τον θάνατο της 28χρονης αλλά εξαφανίστηκε πριν οι αρχές του δώσουν κλήτευση μάρτυρα.

Η ιατροδικαστής Jennifer Leeming χαρακτήρισε τυχαίο τον θάνατο της 28χρονης, προειδοποιώντας ωστόσο για την επικινδυνότητα των ναρκωτικών. "Ανησυχώ πολύ που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα πράγματα. Είμαι βέβαιη πως ακόμα και τώρα υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που τα παίρνουν, παράνομα τώρα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μας διδάξει η Stephanie είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από ό,τι πιστεύει κάποιος.
Είναι μια τραγική υπόθεση και ένας τυχαίος θάνατος. Η Stephanie δεν είχε πρόθεση να πεθάνει ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι συνειδητοποίησε τον κίνδυνο του τι έκανε όπως πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν".




Πηγή: Dailymail
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια