Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Ηρακλείου: Έναρξη μαθημάτων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Κνωσού


Παρουσιάστηκε σήμερα, παρουσία του Προέδρου κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη και του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου

Αγίου Ιωάννη Κνωσού Ηρακλείου κ. Δέσποινας Μαραγκάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ηρακλείου και Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη κ. Γεωργίου Τσαγκαράκη, του Γενικού Γραμματέα κ. Βαγγέλη Αλεξάκη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Βασιλάκη, η 15μελής ομάδα των συναδέλφων που θα αποτελέσουν την τάξη για τα μαθήματα  Ντεκουπάζ – μικτές τεχνικές και αναπαλαίωσης επίπλων, μια πραγματική τέχνη γνωστή από τον 18 αιώνα και σήμερα στην εποχή της κρίσης είναι ακόμα ποιο χρήσιμη. 


Η Ένωση πραγματοποιεί τα μαθήματα αυτά ως παροχή γνώσης επειδή  τα μέλη της πιστεύουν ακράδαντα  ότι η παιδεία, η γνώση είναι εκείνη που θα δημιουργήσει καλύτερους ανθρώπους και θα μας  οδηγήσει σε μια άλλη κοινωνία.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί, υπό την υπεύθυνη προγράμματος , συναδέλφισσα  και μέλος της Ένωσης κ. Μαρία Καφτάκη,  την Τρίτη 22/11/2016 και για το σκοπό αυτό παραχώρησε την κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη Κνωσού.  

Η συνεργασία της Ένωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Κνωσού θα είναι πολύ επίπεδη και θα αναπτυχθεί και σε άλλες δράσεις που έχουν αναπτύξει όπως είναι χορευτικά τμήματα, τμήματα ζωγραφικής, εκμάθησης μουσικών οργάνων, φωτογραφίας, θέατρο κ.λ.π.

 

         
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια