Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο στο Βαρνάβα η κηδεία του άτυχου αστυνομικού, Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

φωτογραφία αρχείου
Ανακοίνωση ενημέρωσης και οδύνης των συνοριακών Αττικής για την πρόωρη φυγή του συναδέλφου τους. 

"Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση , να εκφράσουμε τη βαθιά μας οδύνη και θλίψη  για το χαμό ενός ακόμη συναδέλφου και φίλου με τον οποίο υπηρετήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια .
    Ο Δημήτρης μας Άφησε  την πέμπτη το βράδυ από Παθολογικά αίτια. Ήταν έγγαμος και πατέρας δυο Ανήλικων τέκνων.  Πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων για να βρει εκεί τα Άλλα Παιδιά ….τον Τάσο  …τον Κώστα… τον Γιάννη  , τον Ψηλό , τον  Τάσο , τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά. Θα Σας θυμόμαστε όλους ,  είστε στο μυαλό και στην καρδία μας .
   Ο αιφνίδιος Χαμός του φίλου Δημήτρη έχει βυθίσει στο πένθος όλη την  Αστυνομική Οικογένεια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και ιδιαίτερα όλους τους αστυνομικούς  που υπηρέτησαν μαζί του  στο Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αν. Αττικής  και στο Τμήμα Φρουράς Κρατητηρίων  της Π. Ράλλη όπου υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια .
   Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε όλοι εμείς τη βαθιά μας θλίψη για τον Άδικο Χαμό του Δημήτρη. θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του .
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την δευτέρα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στον Βαρνάβα.



.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια