Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίδομα Παραμεθορίου: Δεν έχει καταβληθεί επί μήνες - Αρση της αδικίας ζητούν στρατιωτικοί

Χωρίς επίδομα παραμεθορίου για πολλούς μήνες παραμένουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα, την ώρα που οι πολιτικοί υπάλληλοι και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλο το λαμβάνουν κανονικά.
Αυτό καταγγέλλουν με επιστολή τους στους βουλευτές όλων των κομμάτων οι στρατιωτικοί της Ηπείρου και ζητούν τη βοήθειά τους για να αρθεί αυτή η αδικία.

Δείτε τι γράφει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου στην επιστολή:

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί οι οποίοι υπηρετούν στα σύνορα της Πατρίδας μας παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις και επεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας συνεχίζουν να μην λαμβάνουν απρόσκοπτα την αποζημίωση παραμεθορίων περιοχών.

Την παρούσα οφείλεται στους στρατιωτικούς αποζημίωση 6 1/2 μηνών συνολικού ποσού περίπου 700 ευρώ από την μη απρόσκοπτη καταβολή του εν λόγω επιδόματος, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του δημοσίου που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές, στις ίδιες πόλεις στις ίδιες μονάδες, με τους στρατιωτικούς και λαμβάνουν αδιάλειπτα το επίδομα παραμεθορίων περιοχών.

Η Ένωση εκφράζει την απογοήτευση των μελών της καθώς και του συνόλου των στρατιωτικών οι οποίοι υπηρετούν στα σύνορα της πατρίδος, στην πιο απομακρυσμένη γραμμή των συνόρων φυλώντας Θερμοπύλες καθώς βλέπουν για άλλη μια φορά να γίνεται διάκριση της Πολιτείας εις βάρος τους. 

Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να προβούν άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να αποκατασταθεί αυτή η αδικία. Πρέπει τροποποιηθεί το μισθολόγιο των στρατιωτικών και να ορισθεί το επίδομα παραμεθορίου στο μισθολόγιο των Στρατιωτικών για να καταβάλλεται απρόσκοπτα και αδιάλειπτα και σε αυτούς όπως συμβαίνει σε όλους τους εργαζόμενους σε παραμεθόριες περιοχές.
Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα τα ένομα μέσα που διαθέτει να προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων.Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο.Μακριά από κομματικούς συνδικαλισμούς .Τίποτε δεν χάθηκε! ..Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι .

onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια