Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα εκπλαγείτε αν θα δείτε τι πιστεύουν για σας οι γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό σας


Η πλειοψηφία των γυναικών, άντε και μερικοί άνδρες τώρα τελευταία, ασχολούνται με την αστρολογία και τα ζώδια. Οι γνώσεις τους πολλές φορές τις οδηγούν, μόλις σε γνωρίσουν, να μπορούν να καταλάβουν το ζώδιο ή και τον ωροσκόπο σου ...

Ποια είναι, όμως, η άποψη που σχηματίζει κάθε γυναίκα για σένα, μόλις σε γνωρίζει, πριν καν ακούσει το ζώδιο σου; Διάβασε στο άρθρο που ακολουθεί τι σκέφτονται οι γυναίκες για τον άνδρα:

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ:ΛΥΣΣΑΡΗΣ

Έλα τώρα, τι περίμενες να σκεφτούν! Αφού είσαι τόσο αυθόρμητος και εθισμένος στο φλερτ που ακόμα κι αν δεν γουστάρεις μία κοπέλα, της την πέφτεις και σε αυτή και στις φίλες της και την άλλη μέρα το ξεχνάς. 

Η αλήθεια είναι ότι όταν ενδιαφέρεσαι για κάποια, επικεντρώνεσαι εκεί και τη διεκδικείς επίμονα, μέχρι να την αποκτήσεις. Μέχρι τότε, την πέφτεις μέχρι και στις θηλυκές αδέσποτες γάτες!

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ:ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ




Αυτό το εσωστρεφές, λιγομίλητο, σοβαρό και σκεπτόμενο στυλάκι που έχεις, που μοιάζει με διαφήμιση ακριβού ουίσκι, τις τρελαίνει και το βρίσκουν ακαταμάχητα γοητευτικό. 

Το θέμα είναι ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή. Αυτός είσαι και μέσα στη σχέση. Απλός, λιγομίλητος και σοβαρός. Κάπως έτσι όμως χάνεται και η γοητεία, Ταύρε μου γλυκέ.


ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ:ΑΝΩΡΙΜΟΣ

Γελάς όλη την ώρα, γνωρίζεις τους πάντες, φλερτάρεις με όλες και χαίρεσαι σαν μικρό παιδάκι με τα πάντα! Τι περίμενες να σκεφτούν; Ότι σφύζεις από ωριμότητα;

Δεν ξέρουν όμως αγοράκι μου αυτές, τι μυαλό έχεις εσύ ο… και καλά «ανώριμος». Εκεί που δεν σε παίρνει καμία στα σοβαρά, δεν ξέρουν πως αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, μπορείς να τις κάνεις όλες να τρέχουν από πίσω σου και ταυτόχρονα να τις πείσεις όλες ότι είσαι καψούρης μαζί τους! Θεούλης!

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ:ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ


Ε, είναι που είσαι ευαισθητούλης, ευγενικούλης, προσέχεις τη μαμά, παίζεις με τα παιδάκια και όλοι σ’ αγαπούν. Πώς να μην σε αγαπήσουν κι αυτές κατευθείαν; 

Δεν ξέρουν βέβαια, πως όταν σε γνωρίσουν καλύτερα, θα ανακαλύψουν ότι έχεις απεριόριστο δωρεάν χρόνο… γκρίνιας, νεύρων και απαίτησης να είσαι μόνο εσύ το θύμα και να αξίζεις μόνο εσύ προσοχή για την ψυχούλα σου την ευαίσθητη. Τι; Άδικο έχουμε;

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ:ΟΥΑΟΥ


Ύφος μπλαζέ, ντύσιμο εντυπωσιακό και περπάτημα λόρδου. Πώς να μην πέσουν στα πατώματα, οι γυναίκες με την πάρτη σου;

Μπορεί να είσαι θεός, αλλά και είσαι και… άνθρωπος! Βλέπεις, τόση προσπάθεια να είσαι ο καλύτερος, κουράζει. Θες και εσύ να αράξεις στον καναπέ με σκισμένη φόρμα, να χάσεις την ψυχραιμία σου, να τσαλακωθείς, να περπατήσεις βαριεστημένα, να έχεις ελαττώματα τελοσπάντων. Από τη 3η-4η συνάντηση όμως…

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ:ΤΕΛΕΙΟΣ


Ευγενικός, περιποιημένος, έξυπνος, ομιλητικός, εξυπηρετικός, τόσο καλός που τρέχει για όλους και όλα και που καταφέρνει τα πάντα στο τέλος! Χωρίς ίχνος εγωισμού, θα φλερτάρεις και θα διεκδικήσεις, ακόμα κι αν στην αρχή φας χιλοπιτούλα. Έτσι πρέπει να είναι οι άντρες! Να σε περιποιούνται και να σε καταλαβαίνουν!

Στην πορεία φυσικά, βγαίνουν και τα άλλα σου χαρακτηριστικά: Γκρινιάρης, ψυχρός, επικριτικός, αδύναμος και λίγο ψευτράκος.

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ:ΓΑΜΠΡΟΣ

Και κούκλος και καλό παιδί και ρομαντικός και γλυκός και ιππότης και γοητευτικός και ρομαντικός και όλα! Η γοητεία στο φουλ και όλες σε θέλουν δικό τους και για πάντα!

Είναι που κρύβεις καλά την ανασφάλεια, την αδυναμία, την αναποφασιστικότητα και το ότι είσαι κομμάτι μπερμπάντης, πίσω από ένα τέλειο παρουσιαστικό και ένα ταλέντο υποκριτικής!

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ:ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ



Κοιτάς! Μόνο κοιτάς, παρατηρείς, ελέγχεις. Ένα βλέμμα που μαγνητίζει αλλά κάτι τρόποι βρε παιδί μου, που οι γυναίκες νομίζουν ότι τους λες «Καλημέρα» με το ζόρι και αυτό τις κάνει να πεισμώνουν για να σε κατακτήσουν.

Δεν ξέρουν, όμως, ότι αυτός είναι ο σκοπός σου αλλά και ταυτόχρονα, η άμυνά σου! Ότι πίσω από αυτή τη θωρακισμένη συμπεριφορά, κρύβεται μια ευαίσθητη πονεμένη ψυχή, άσβεστο πάθος και μια καρδιά έτοιμη να αγαπήσει δυνατά, αληθινά και βαθιά! Καλά δεν τα είπαμε;

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ:ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ

Γελάς με όλα τα ανέκδοτα. Ακόμα και με τα δικά σου! Γελάς και με τα στενάχωρα. Γελάς ακόμα και με το απόλυτο τίποτα. Είσαι ικανός να ξυπνήσεις για δουλειά και αντ’ αυτού να κάνεις κοπάνα για πας για bungeejumping! Και καμαρώνεις γι’ αυτό κιόλας! Που να σε δει σοβαρά μια γυναίκα, αγόρι μου; 

Κουτά κοριτσάκια που κοιτούν μόνο την επιφάνεια! Που να ήξεραν ότι μόνο εσύ μπορείς να τους κάνεις να ζουν ένα συνεχές γλέντι, να αλλάξεις όλη τους τη ζωή, τη σκέψη και τη φιλοσοφία τους για τη ζωή! Πόσο ευτυχισμένες θα ήταν μαζί σου! Αχ και να ‘ξεραν!

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ


Σοβαρός, λιγομίλητος, λίγο σνομπ, ψυχρός, κολλημένος με τη δουλειά και οι γυναίκες ξενερώνουν; Ή μήπως θαυμάζουν; Χμμ…

Σκασίλα σου ότι και να πιστεύουν! Σημασία έχει ότι κρατάς μία εικόνα σωστή, αξιοπρεπή και αρρενωπή! Δεν είσαι αγοράκι! Ξέρεις ότι είσαι ο τέλειος άντρας! Το πάθος και τη ζεστασιά την κρατάς για εντός κρεβατοκάμαρας που γίνεται χαμούλης. Είσαι υπεύθυνος, κουβαλητής, δουλευταράς, αξιέπαινος και αξιόλογος!

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ:ΦΙΛΑΡΑΚΙ

Ε, ναι ακριβώς αυτό που επιδιώκεις! Οι γυναίκες τρελαίνονται να σε κάνουν παρέα, να σε ρωτάνε συμβουλές, να σε κάνουν κολλητό τους! Μέχρι και τη γνώμη σου για τα ερωτικά τους σε ρωτάνε και εσύ με άνεση απαντάς λες και μιλάς στον κολλητό σου! Με την πρώτη ματιά όμως…

Ανόητα κορίτσια! Εκεί, πάνω στη φιλική διασκέδαση ή παρηγοριά ή παρεούλα ή συμβουλή, θα πέσει το πρώτο φιλάκι και δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε! Μετά γλυκούλες μου, δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε από το «φιλαράκι» σας!

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ:ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ

Είναι μάλλον αυτό το βλεμματάκι σου το μελαγχολικό που τις μαγεύει ή το ότι συχνά είσαι «αλλού» με τα φρύδια σμιγμένα και το βλέμμα στο κενό, που τις κάνει να τρελαίνονται να μάθουν τι σκέφτεσαι, ενώ εσύ προσπαθείς να θυμηθείς αν έκλεισες το θερμοσίφωνα! Μπράβο Ψάρι, μπράβο! Ξεγέλασε τες κι άλλο!

Ξεγελιούνται λοιπόν και μαγεύονται στην αρχή και μετά αρχίζουν τα: «Πάλι μιζεριάζεις; Σε βαρέθηκα!», «Τι σκέφτεσαι; Αυτή τη Μαρία που σε πήρε χτες και μου το έκρυψες;», «Πάλι ξέχασες να κλείσεις το θερμοσίφωνα! 3η φορά αυτή τη βδομάδα!». Γυναίκες φίλε, δεν ξέρουν τι θέλουν…


Πηγή: oroskopos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια